Servicii general sport field

Teren tenis cu suprafete CourtSol, Sistem Comfort, UAIC Iasi

Denumire proiect:

Amenajare teren tenis profesional CourtSol

Locatie: Iasi

Tip teren: suprafata CourtSol Comfort

La Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, ne-am angajat într-un proiect ambițios de a construi un teren de tenis de excepție, alegând pentru aceasta suprafețele de înaltă calitate CourtSol, Sistem Comfort. Acest proiect a fost ghidat de dorința de a oferi studenților, profesorilor și comunității locale un spațiu sportiv modern și performant, ideal pentru practicarea tenisului la cel mai înalt nivel.

Alegerea suprafeței CourtSol, Sistem Comfort, nu a fost una întâmplătoare. Am dorit să asigurăm condiții optime de joc, confort sporit și siguranță pentru toți jucătorii. Suprafața CourtSol este recunoscută pentru calitățile sale superioare, oferind un echilibru perfect între aderență și alunecare, reducând astfel riscul de accidentări. În plus, aceasta asigură o răspândire uniformă a mingii, fapt esențial pentru un joc de tenis de calitate.

Teren tenis cu suprafete CourtSol, Sistem Comfort, UAIC Iasi

Procesul de construcție a fost atent planificat și executat. De la pregătirea terenului și până la aplicarea finală a suprafeței CourtSol, fiecare etapă a fost supravegheată cu cea mai mare atenție. Am colaborat cu specialiști în amenajări sportive pentru a ne asigura că toate aspectele, de la nivelarea terenului la aplicarea straturilor de suprafață, respectă standardele stricte impuse de CourtSol.

Terenul de tenis este dotat și cu facilități moderne, inclusiv un sistem de iluminat eficient, care permite utilizarea lui și în orele serii, și o zonă de spectator, care facilitează organizarea de competiții și evenimente sportive. De asemenea, am inclus spații dedicate pentru odihnă și relaxare, precum și facilități auxiliare pentru confortul jucătorilor și spectatorilor.

Impactul terenului de tenis la UAIC Iași a fost semnificativ, devenind rapid un punct de referință pentru comunitatea sportivă. Studenții și profesorii beneficiază de un loc ideal pentru antrenamente, competiții și activități de recreere. Terenul sprijină dezvoltarea sportului universitar și contribuie la promovarea unui stil de viață activ și sănătos în rândul comunității academice.

Galerie imagini

Apasa pe imagine pentru a deschide galeria la dimensiune mare


Contacteaza-ne
1
Aveti nevoie de ajutor?
Buna ziua!
Sunt specialist in gazon sintetic! Va pot ajuta cu ceva?