Amenajăm stadioane, baze sportive, terenuri sportive, terenuri private, la standarde înalte de calitate. General Sport Field este unic distribuitor pe Romania, cu o gamă largă de gazon sintetic din import.

Investestim o mare parte a resursei noastre de personal în dezvoltarea produselor, unde pe lângă eficiență și calitate punem accent și pe caracterul ecologic al componentelor utilizate.

Prin calitate înțelegem cerințele clienților noștri referitoare la fiabilitate, flexibilitate și competență. Toate lucrările noastre sunt executate la standarde europene.

Firma noastră comercializează Gazon Sintetic Profesional (F.I.F.A. 1 stea si F.I.F.A. 2 stele) pentru terenuri sportive destinate pentru fotbal, tenis, handbal, baschet, golf, multisport și decorativ de o calitate superioară la prețuri accesibile.

MATERIALE DE

CALITATE

STANDARDE

EUROPENE

CLIENTI

SATISFACUTI

2018 11 12

DESPRE PROIECT

SC GENERAL SPORT FIELD SRL a implementat, in cadrul Programului Operational Regional 2014 – 2020, Axa prioritara 2 – Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii, Prioritatea de investitii 2.1. – Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri, proiectul cu titlul „DEZVOLTAREA SC GENERAL SPORT FIELD SRL PRIN ACHIZITIA DE UTILAJE PENTRU MONTARE SI MENTENANTA GAZON ARTIFICIAL”, SMIS 106472.

Scopul proiectului:

Dezvoltarea GENERAL SPORT FIELD SRL pe piata serviciilor de montare si mentenanta terenuri de sport cu gazon artificial.

Obiectivele specifice ale proiectului:

Modernizarea si completarea bazei materiale prin achizitia de utilaje specifice pana la sfarsitul perioadei de implementare a proiectului.

Completarea gamei de servicii prin introducerea serviciilor de dezinstalare gazon artificial si reciclare a materialelor de umplere, pana la finalizarea perioadei de implementare a proiectului.

Consolidarea pozitiei firmei pe piata locurilor de munca prin cresterea numarului mediu de angajati cu 3 (trei) fata de nivelul inregistrat in ultimul an fiscal incheiat inainte de depunerea cererii de finantare, pana la sfarsitul anului fiscal ulterior celui in care se va finaliza investitia si mentinerea acestei cresteri pe intreaga perioada de monitorizare a proiectului (3 ani dupa efectuarea platii finale in cadrul proiectului).

Rezultatele proiectului:

Utilaje specifice achizitionate.

Proiectul are impact local si regional prin dezvoltarea activitatii curente a firmei, dar au fost introduse si servicii noi, respectiv dezinstalare gazon artificial si reciclare materiale de umplere. Prin implementarea proiectului, s-au imbunatatit tehnicile si procesul de realizare a operatiunilor de montare si intretinere a suprafetelor de sport artificiale, integrand in activitate evolutiile in ceea ce priveste tehnologiile si utilajele specifice.

De asemenea, implementarea proiectului a condus si la consolidarea pozitiei firmei pe piata locurilor de munca prin crearea si ocuparea a 3 noi locuri de munca cu norma intreaga, ceea ce va conduce la cresterea numarului mediu de angajati fata de nivelul inregistrat in ultimul an fiscal incheiat inainte de depunerea cererii de finantare.

Implementarea proiectului s-a realizat in baza Contractului de finantare nr. 573 / 13.10.2017.

Perioada de implementare a proiectului, conform Contractului de finantare, a fost de 32 luni, respectiv intre 01.03.2016 si 31.10.2018.

Data de incepere a activitatilor de implementat dupa semnarea Contractului de finantare a fost 13.10.2017.

Valoarea totala a contractului de finantare a fost de 826.441,65 lei, iar finantarea nerambursabila 555.530,52 lei, defalcata astfel:

  • Valoare eligibila nerambursabila din FEDR – 472.200,94 lei
  • Valoare eligibila nerambursabila din bugetul national – 83.329,58 lei.

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional 2014 – 2020 este Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, iar Organismul Intermediar responsabil cu implementarea acestui program in Regiunea de Dezvoltare Nord – Est este Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Investim în viitorul tău!

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin

Programul Operațional Regional 2014-2020

Contacteaza-ne
1
Aveti nevoie de ajutor?
Buna ziua!
Sunt specialist in gazon sintetic! Va pot ajuta cu ceva?