Servicii

General Sport Field

SERVICIILE NOASTRE

Amenajăm stadioane, baze sportive, terenuri sportive, terenuri private la standarde înalte de calitate. Gazonul artificial utilizat de noi la realizarea terenurilor de fotbal sau multisport provine de la furnizori de încredere, cu renume în domeniu

În ceea ce privește amenajarile de terenuri de tenis, pe langa faptul ca putem amenaja si livra terenuri de tenis in interior si exterior „la cheie” – proiectare, amenajare si mentenanta, am adus pe piata romaneasca un produs revolutionar respectiv realizam imbunatatirea suprafetei de joc prin aplicarea unui produs foarte apreciat la nivel mondial – straturi de vopseluri acrilice CourtSol. Sistemele create respectă cerințele de ordin tehnic și cele privitoare la calitatea jocului, fiind în același timp rezistente. De asemenea, jocul de poate desfășura indiferent de condițiile vremii. Aceste sisteme sunt realizate la standardele internaționale în materie de sport și protecția mediului.

Plasele de protecție se folosesc, în general, pentru împrejmuire (plasa gard), protecţie, acoperire ori separare terenuri sportive.

PROIECTARE

TEREN SPORT

Realizam proiecte 3D pentru terenuri sportive. Specialiștii noștri vor proiecta terenul pentru a vă oferi o imagine de ansamblu asupra proiectului.

INSTALARE

GAZON ARTIFICIAL

Instalam gazon artificial pentru terenuri de fotbal, tenis, multisport, terenuri acoperite, sali de sport si orice alt spatiu destinat activitatilor sportive

MENTENANTA

GAZON ARTIFICIAL

Venim în întâmpinarea nevoilor dvs și vă oferim servicii de mentenanță profesionale pentru gazonul artificial instalat de noi sau de altii, pe terenurile sportive.

Realizarile noastre

Suntem mereu în prima linie a tehnologiei și a celor mai recente tendințe în materie de amenajari terenuri de sport cu gazon artificial si alte facilități sportive. Experții noștri au o înțelegere profundă a nevoilor tuturor tipurilor de sport, garantându-vă că serviciile noastre se vor potrivi cerințelor dumneavoastră specifice.

0

Peste 15 ani

de experienta

0

Peste 500 terenuri

de sport finalizate

0

Peste 450 de

clienti multumiti

0

Feedback

pozitiv

Vreti mai multe detalii?


Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul amenajării terenurilor sportive, General Sport Field este partenerul tău de încredere în dezvoltarea unui proiect remarcabil. De-a lungul anilor ne-am perfecționat tehnica de lucru și ne-am modernizat echipamentele pentru a oferi calitate și eficiență. Nu am omis nici caracterul ecologic al materiilor prime, mereu recomandând partenerilor variante prietenoase cu mediul.

Suntem aici ca sa te ajutam!

+407 40 273 552

office@mentenanta-gazon.ro

Strada Levantica nr. 69, Sector 3,

764051, Bucuresti, Romania

Str. Aprodul Purice, nr. 5D

Dorohoi, jud. Botoșani, Romania

AMENAJARE TERENURI GAZON SINTETIC

Obiectul nostru de activitate este amenajarea bazelor sportive de interior si exterior cu gazon sintetic (artificial) pentru practicarea jocurilor sportive (fotbal, tenis, handbal, baschet, volei)

Pe langa comercializarea gazonului sintetic, oferim un serviciu de instalare profesionist, realizat de o echipă special instruită și certificată. In felul acesta, terenul dumneavoastra de sport beneficiaza de o garantie de instalare de ____ ani.

GAZON ARTIFICIAL

MULTISPORT

Amenajam teren multisport interior sau exterior (fotbal+tenis, fotbal+volei, fotbal+baschet, etc.) cu gazon artificial sintetic. Va oferim cele mai bune solutii, personalizate pentru proiectul dumneavoastra.

GAZON ARTIFICIAL

TEREN DE FOTBAL

Amenajam terenuri de fotbal cu gazon artificial sintetic, atat interioare cat si exterioare. Va oferim gazon de tip fibrilat, cât și monofilament cu fir din polietilenă si va ajutam sa alegeti cea mai buna solutie pentru dumneavoastra.

GAZON ARTIFICIAL

TEREN DE TENIS

Un teren de tenis cu gazon artificial nu numai că oferă condiții de joc de cea mai bună calitate, dar crește și durata de viață a terenului de joc. Totodata, poate fi folosit imediat dupa ploaie, are calitati foarte bune de joc si este mereu verde.

De ce sa ne alegi?

Prin calitate intelegem cerinta clientilor nostri referitoare la fiabilitate, flexibilate si competenta pe care se pot baza cu siguranta.

PROFESIONALISM

Va oferim consultanta gratuita si suport logistic pentru realizarea proiectului la cele mai inalte standarde de calitate.

CALITATE

Corespundem tuturor cerintelor, respectand toate normele si detaliile din punct de vedere sportiv si functional.

FIABILITATE

Pentru realizarea oricarui teren de sport va oferim toata gama profesionala de materiale si instalatii sportive.

FLEXIBILITATE

Va punem la dispozitie tot ce este necesar pentru ca proiectul dumneavoastra sa se finalizeze si sa corespunda cerintelor.

Hai sa ne cunoastem mai bine

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul amenajării terenurilor sportive, General Sport Field este partenerul tău de încredere în dezvoltarea unui proiect remarcabil.

De-a lungul anilor ne-am perfecționat tehnica de lucru și ne-am modernizat echipamentele pentru a oferi calitate și eficiență. Nu am omis nici caracterul ecologic al materiilor prime, mereu recomandând partenerilor variante prietenoase cu mediul.

EXPERIENTA95%
PROFESIONALISM100%
SERIOZITATE100%
Instalare gazon artificial
Contacteaza-ne
1
Aveti nevoie de ajutor?
Buna ziua!
Sunt specialist in gazon sintetic! Va pot ajuta cu ceva?