Amenajare teren multisport cu gazon artificial

Amenajam teren multisport interior sau exterior (fotbal+tenis, fotbal+volei, fotbal+baschet, etc.) cu gazon artificial sintetic. Va oferim cele mai bune solutii, personalizate pentru proiectul dumneavoastra.

Daca inca nu v-ati hotarat ce tip de teren doriti sa amenajati pentru a va dezvolta afacerea, cea mai buna solutie pentru dumneavoastra e amenajarea unui teren multisport. Gazonul artificial multisport poate fi folosit atât pentru amenajarea unui teren de sport (fotbal, tenis, handbal, volei …) cât şi pentru amenajarea unui teren de sport multifuncţional cu mai multe terenuri incluse (de exemplu, se pot efectua marcaje pentru un teren de fotbal şi un teren de tenis).

Evident ca pentru a face cea mai buna alegere in ceea ce priveste tipul de gazon folosit pentru terenul dumneavoastra de sport, aveti nevoie de sfaturile unor specialisti cu o buna experienta in domeniu. Dacă doriţi amenajarea unui teren multisport (fotbal+tenis, fotbal+volei, fotbal+baschet, etc.) cu gazon artificial sintetic, noi vă oferim soluția ideală pentru proiectul dumneavoastră.

Va oferim mai multe tipuri de gazon artificial multisport, cu fir de 20 sau 26 mm si de culori diferite, verde sau rosu caramiziu in functie de specificul sporturilor desfasurate pe terenul dumneavoastra.

Pentru a putea stabili ce tip de gazon este necesar pentru terenul dumneavoastra si care ar fi combinatia ideala, este necesara o discutie prealabila. Cu siguranta, specialistii nostri va vor oferi cea mai buna solutie.

Amenajare teren multisport cu gazon artificial
Amenajare teren multisport cu gazon artificial
Amenajare teren multisport cu gazon artificial
Amenajare teren multisport cu gazon artificial
Amenajare teren multisport cu gazon artificial

Vreti mai multe detalii?


Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul amenajării terenurilor sportive, General Sport Field este partenerul tău de încredere în dezvoltarea unui proiect remarcabil. De-a lungul anilor ne-am perfecționat tehnica de lucru și ne-am modernizat echipamentele pentru a oferi calitate și eficiență. Nu am omis nici caracterul ecologic al materiilor prime, mereu recomandând partenerilor variante prietenoase cu mediul.

Suntem aici ca sa te ajutam!

+407 40 273 552

office@mentenanta-gazon.ro

Strada Levantica nr. 69, Sector 3,

764051, Bucuresti, Romania

Str. Aprodul Purice, nr. 5D

Dorohoi, jud. Botoșani, Romania

Avantaje gazon artificial sintetic

De ce ai alege să îţi complici investiţia in terenul tau de sport cu foarte multe aspecte dificile ce ţin de montajul şi întreţinerea gazonului natural, când ai la dispoziţie o alternativă accesibilă şi funcţională ce prezintă multiple avantaje?


resitenta sporita

Rezistenta sporita

Cel mai mare avantaj al gazonului sintetic artificial este rezistenta acestuia la agentii climatici ceea ce inseamna costuri reduse de intretinere. Si nu ne referim doar la rezistenta la ploi sau grindina, ci si la faptul ca, datorita filtrelor UV incorporate in firul sintetic, gazonul artificial este mereu verde

cloudy

Posibilitatea de a folosi suprafata in orice anotimp

Substratul gazonului artificial este alcatuit dintr-un material permeabil si are un sistem de drenaj care impiedica formarea de balti pe teren. Astfel, terenul poate fi folosit si imediat dupa o furtuna.

low price

Costuri de intretinere reduse

Gazonul artificial este o alternativă economică oferind aspectul și senzația unui gazon natural fără toate cheltuielile de întreținere care sunt generate de acesta din urma. Datorită progreselor de astăzi, gazonul sintetic arată ca cel natural fara prea mari diferente.

football symbol with ball and wrenches with leaves

Pretabil atat amatori, cat si pentru profesionisti

Indiferent de activitatea practicată pe terenul acoperit cu gazon artificial (fie că este fotbal, volei, rugby, baseball etc), acesta este proiectat să reziste șocurilor, loviturilor, având și proprietăți excelente anti-aderente.

sport

Conditii bune de joc

Gazonul artificial are toate calitatile dorite pentru a concura cu cel natural. Acesta este fabricat in asa fel incat sa indeplineasca toate cerintele tehnice ale jocurilor sportive si sa imite atat aspectul cat si calitatile de joc ale gazonului natural.

football

Velocitate redusa datorita nisipului

In cazul gazonului artificial, viteza mingii este mai redusa datorita nisipului care absoarbe din energia acesteia. Pentru jucători, ritmul perceput al unei suprafețe este afectat atât de vitez mingii, cât și de înălțimea sariturii acesteia

premium quality

Aspect impecabil al terenului de joc

In cazul terenului de sport cu gazon natural este nevoie de efort pentru a menține un aspect frumos și îngrijit. Prin comparatie, terenul de sport cu gazon artificial arata impecabil in orice conditii, chiar si dupa o ploaie puternica.

injury

Reduce riscul de accidentari

Terenul de sport amenajat cu gazon artificial sintetic, datorita capacitatii de amortizare mult mai bune decat in cazul gazonului natural, protejeaza pielea si incheieturile in cazul caderii jucatorilor. In felul acesta evitam accidentele nedorite care se pot petrece pe orice spatiul de joc

Proiecte amenajare teren multisport cu gazon artificial


Amenajare teren multisport cu gazon artificial Ramnicu Valcea
Amenajare teren multisport cu gazon artificial Ramnicu Valcea
Amenajare teren multisport cu gazon artificial Craiova
Amenajare teren multisport cu gazon artificial Craiova
Amenajare teren multisport cu gazon artificial Bacau
Amenajare teren multisport cu gazon artificial Bacau

Hai sa ne cunoastem mai bine

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul amenajării terenurilor sportive, General Sport Field este partenerul tău de încredere în dezvoltarea unui proiect remarcabil.

De-a lungul anilor ne-am perfecționat tehnica de lucru și ne-am modernizat echipamentele pentru a oferi calitate și eficiență. Nu am omis nici caracterul ecologic al materiilor prime, mereu recomandând partenerilor variante prietenoase cu mediul.

EXPERIENTA95%
PROFESIONALISM100%
SERIOZITATE100%
Amenajare teren multisport cu gazon artificial
Contacteaza-ne
1
Aveti nevoie de ajutor?
Buna ziua!
Sunt specialist in gazon sintetic! Va pot ajuta cu ceva?