Servicii general sport field

Amenajare teren de fotbal cu gazon artificial

Amenajam terenuri de fotbal cu gazon artificial sintetic, atat interioare cat si exterioare. Va oferim gazon de tip fibrilat, cât și monofilament cu fir din polietilenă si va ajutam sa alegeti cea mai buna solutie pentru dumneavoastra.

Proiectam si construim terenuri de fotbal cu gazon artificial sintetic de orice dimensiune. Incepand de la terenuri de minifotbal de 10 jucatori, interioare sau exterioare si continuand cu stadioane profesioniste de 22 de jucatori. In ceea ce priveste terenurile de minifotbal dimensiunile pot varia in functie de spatiul pe care il aveti disponibil, dar, specialistii nostri recomanda o suprafata de joc de minim 20 metri latime si 40 de metri lungime.

Dacă doriți amenajarea unui teren de fotbal cu gazon artificial sintetic, va putem oferi atat gazon de tip fibrilat, cât și monofilament cu fir din polietilenă. În funcție de proiectul dumneavoastră, noi vă recomandăm tipul de gazon potrivit, iar montajul gazonului se face de către o echipă profesionistă.

Pentru amenajarea terenurilor de fotbal exista mai variante de gazon cu inaltimea firelor de iarba diferite. Gazonul sintetic cu inaltimea firului de 40 sau 60 mm este doar una din multele variante.

Caracteristicile gazonului artificial pentru fotbal diferă în funcţie de tipul de gazon ales, fapt pentru care vă rugăm să ne contactați pentru a vă oferi o ofertă personalizată.

Având în vedere cerințele și specificațiile dumneavoastră, suntem dedicați să oferim o gamă largă de opțiuni pentru amenajarea terenurilor de fotbal. În plus față de serviciile noastre de proiectare și construcție, oferim consultanță detaliată și asistență personalizată pe parcursul întregului proces. Fie că este vorba de un teren de minifotbal sau de un stadion profesionist, fiecare proiect este abordat cu aceeași atenție și dedicare pentru a asigura cel mai înalt standard de calitate.

Pe lângă dimensiunile și tipul de gazon ales, ne concentrăm și pe aspectele legate de durabilitate și întreținere. Gazonul nostru sintetic este conceput pentru a rezista la uzură intensă și la condiții meteorologice diverse, asigurând o suprafață de joc optimă pentru o perioadă îndelungată. De asemenea, oferim soluții de întreținere eficiente, care ajută la prelungirea duratei de viață a gazonului și la menținerea performanței acestuia.

Finalizând, angajamentul nostru este de a vă oferi nu doar un teren de fotbal cu gazon artificial, ci o soluție completă care să răspundă tuturor nevoilor și așteptărilor dumneavoastră. De la alegerea gazonului ideal până la instalarea și întreținerea acestuia, echipa noastră de profesioniști este dedicată să vă ofere cea mai bună experiență și un produs de calitate superioară.

Vreti mai multe detalii?


Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul amenajării terenurilor sportive, General Sport Field este partenerul tău de încredere în dezvoltarea unui proiect remarcabil. De-a lungul anilor ne-am perfecționat tehnica de lucru și ne-am modernizat echipamentele pentru a oferi calitate și eficiență. Nu am omis nici caracterul ecologic al materiilor prime, mereu recomandând partenerilor variante prietenoase cu mediul.

Suntem aici ca sa te ajutam!

+407 40 273 552
office@mentenanta-gazon.ro
Strada Levantica nr. 69, Sector 3,
764051, Bucuresti, Romania
Str. Aprodul Purice, nr. 5D
Dorohoi, jud. Botoșani, Romania

Avantaje gazon artificial sintetic

Alegerea unui gazon artificial sintetic pentru terenul dumneavoastră de sport reprezintă o decizie inteligentă și practică în lumea modernă a amenajărilor sportive. Oferind un echilibru perfect între funcționalitate și eficiență, gazonul sintetic elimină numeroasele provocări asociate cu instalarea și întreținerea gazonului natural. Acesta nu doar simplifică procesul de amenajare, dar aduce și o serie de avantaje semnificative, transformând astfel terenul de sport într-o opțiune mai durabilă și mai accesibilă. În continuare, vom explora beneficiile remarcabile pe care gazonul artificial sintetic le aduce, subliniind de ce este o alegere preferată pentru multe facilități sportive.


resitenta sporita

Rezistenta sporita

Cel mai mare avantaj al gazonului sintetic artificial este rezistenta acestuia la agentii climatici ceea ce inseamna costuri reduse de intretinere. Si nu ne referim doar la rezistenta la ploi sau grindina, ci si la faptul ca, datorita filtrelor UV incorporate in firul sintetic, gazonul artificial este mereu verde

cloudy

Posibilitatea de a folosi suprafata in orice anotimp

Substratul gazonului artificial este alcatuit dintr-un material permeabil si are un sistem de drenaj care impiedica formarea de balti pe teren. Astfel, terenul poate fi folosit si imediat dupa o furtuna.

low price

Costuri de intretinere reduse

Gazonul artificial este o alternativă economică oferind aspectul și senzația unui gazon natural fără toate cheltuielile de întreținere care sunt generate de acesta din urma. Datorită progreselor de astăzi, gazonul sintetic arată ca cel natural fara prea mari diferente.

football symbol with ball and wrenches with leaves

Pretabil atat amatori, cat si pentru profesionisti

Indiferent de activitatea practicată pe terenul acoperit cu gazon artificial (fie că este fotbal, volei, rugby, baseball etc), acesta este proiectat să reziste șocurilor, loviturilor, având și proprietăți excelente anti-aderente.

sport

Conditii bune de joc

Gazonul artificial are toate calitatile dorite pentru a concura cu cel natural. Acesta este fabricat in asa fel incat sa indeplineasca toate cerintele tehnice ale jocurilor sportive si sa imite atat aspectul cat si calitatile de joc ale gazonului natural.

football

Velocitate redusa datorita nisipului

In cazul gazonului artificial, viteza mingii este mai redusa datorita nisipului care absoarbe din energia acesteia. Pentru jucători, ritmul perceput al unei suprafețe este afectat atât de vitez mingii, cât și de înălțimea sariturii acesteia

premium quality

Aspect impecabil al terenului de joc

In cazul terenului de sport cu gazon natural este nevoie de efort pentru a menține un aspect frumos și îngrijit. Prin comparatie, terenul de sport cu gazon artificial arata impecabil in orice conditii, chiar si dupa o ploaie puternica.

injury

Reduce riscul de accidentari

Terenul de sport amenajat cu gazon artificial sintetic, datorita capacitatii de amortizare mult mai bune decat in cazul gazonului natural, protejeaza pielea si incheieturile in cazul caderii jucatorilor. In felul acesta evitam accidentele nedorite care se pot petrece pe orice spatiul de joc

Tot ce Trebuie să Știi despre Amenajarea unui teren de fotbal cu Gazon Sintetic - Întrebări și Răspunsuri Esențiale


Alegerea gazonului artificial sintetic pentru terenul dumneavoastră de fotbal reprezintă o soluție inovatoare și eficientă, care vă permite să depășiți limitele și provocările întreținerii unui gazon natural. Acesta nu numai că simplifică procesul de amenajare și întreținere, dar oferă și numeroase alte avantaje, transformând terenul de sport într-o opțiune mai durabilă, accesibilă și prietenoasă cu mediul. În următoarele rânduri, vom explora aspecte esențiale precum costurile, durata construcției și beneficiile gazonului sintetic, evidențiind astfel motivele pentru care este alegerea ideală pentru facilitățile sportive moderne

Amenajare teren de fotbal cu gazon artificial Mărăcineni
Amenajare teren de fotbal cu gazon artificial

Cât costă amenajarea unui teren de fotbal cu gazon sintetic?

Costul amenajării unui teren de fotbal cu gazon sintetic poate varia semnificativ, în funcție de mai mulți factori cruciali. Acești factori includ dimensiunea terenului, calitatea și tipul gazonului sintetic ales, pregătirea terenului și infrastructura necesară, cum ar fi sistemele de drenaj și iluminat.

Pentru un teren de minifotbal, costurile inițiale pot începe de la câteva mii de euro, în timp ce pentru un teren de fotbal de dimensiuni standard, investiția poate ajunge la zeci sau chiar sute de mii de euro. Este important de menționat că, pe lângă costurile directe de achiziție și instalare a gazonului, pot exista și costuri suplimentare precum lucrările de nivelare a terenului, instalarea drenajului, achiziționarea de echipamente suplimentare (cum ar fi porți sau marcarea liniilor terenului) și costurile pentru mână de lucru.

Un aspect vital în determinarea costului final este calitatea gazonului sintetic. Gazonurile de calitate superioară pot avea un preț mai ridicat inițial, dar aduc avantaje pe termen lung prin durabilitatea și rezistența lor sporită.

Construiti si terenuri de minifotbal?

Da, General Sport Field se specializează și în construcția de terenuri de minifotbal, oferind soluții personalizate și de înaltă calitate. Înțelegem că fiecare proiect este unic, iar terenurile de minifotbal necesită o atenție deosebită pentru a asigura o experiență de joc optimă și siguranță pentru jucători.

Când construim un teren de minifotbal, luăm în considerare mai multe aspecte esențiale pentru a asigura că rezultatul final îndeplinește toate așteptările. În primul rând, dimensiunile terenului sunt adaptate în funcție de spațiul disponibil și de cerințele specifice ale clientului. Deși există dimensiuni standard recomandate pentru terenurile de minifotbal, cum ar fi 20 metri lățime și 40 metri lungime, suntem flexibili și deschiși să lucrăm cu dimensiuni personalizate.

Folosim materiale de cea mai bună calitate pentru gazonul sintetic, asigurându-ne că suprafața de joc este durabilă, sigură și confortabilă pentru jucători. De asemenea, oferim o gamă variată de opțiuni pentru gazon, fie că este vorba despre tipul fibrilat sau monofilament, pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecărui teren.

Pe lângă gazon, ne asigurăm că toate componentele terenului, de la sistemele de drenaj la iluminat și marcarea liniilor, sunt proiectate și instalate conform celor mai înalte standarde. Echipa noastră de profesioniști se ocupă de toate etapele procesului, de la proiectare la instalare și întreținere, oferind astfel un serviciu complet.

Cât costă amenajarea unui teren de fotbal cu gazon sintetic?

Costul amenajării unui teren de fotbal cu gazon sintetic poate varia semnificativ, în funcție de mai mulți factori cruciali.

Acești factori includ dimensiunea terenului, calitatea și tipul gazonului sintetic ales, pregătirea terenului și infrastructura necesară, cum ar fi sistemele de drenaj și iluminat.

Pentru un teren de minifotbal, costurile inițiale pot începe de la câteva mii de euro, în timp ce pentru un teren de fotbal de dimensiuni standard, investiția poate ajunge la zeci sau chiar sute de mii de euro.

Este important de menționat că, pe lângă costurile directe de achiziție și instalare a gazonului, pot exista și costuri suplimentare precum lucrările de nivelare a terenului, instalarea drenajului, achiziționarea de echipamente suplimentare (cum ar fi porți sau marcarea liniilor terenului) și costurile pentru mână de lucru.

Un aspect vital în determinarea costului final este calitatea gazonului sintetic. Gazonurile de calitate superioară pot avea un preț mai ridicat inițial, dar aduc avantaje pe termen lung prin durabilitatea și rezistența lor sporită.

Cât durează construcția unui teren sintetic de fotbal?

Durata necesară pentru construcția unui teren de fotbal sintetic variază în funcție de complexitatea proiectului și de condițiile specifice locației.

Pentru un teren de minifotbal, procesul poate dura de la câteva zile la o săptămână, presupunând că toate materialele sunt disponibile și condițiile meteorologice sunt favorabile.

În cazul unui teren de fotbal standard, construcția poate dura de la două săptămâni la o lună sau mai mult. Această estimare include pregătirea terenului, instalarea sistemelor de drenaj și a infrastructurii necesare, montarea gazonului sintetic și finalizarea detaliilor, cum ar fi marcarea liniilor și instalarea accesoriilor.

Factori precum condițiile meteorologice, accesibilitatea locației și disponibilitatea echipamentelor și a materialelor pot influența semnificativ durata totală a proiectului.

De asemenea, este esențial să se aloce timp suficient pentru ca gazonul sintetic să se așeze și să se stabileze corespunzător înainte de a fi utilizat, pentru a asigura o suprafață de joc optimă și de lungă durată.

Amenajare teren de fotbal cu gazon artificial

În calitate de lideri în domeniul amenajării terenurilor sportive, suntem mândri să vă prezentăm proiectele noastre de top în amenajarea terenurilor de fotbal cu gazon artificial. Aceste proiecte reflectă angajamentul nostru constant pentru inovație, calitate și excelență în design. De la terenuri de fotbal profesioniste la complexe de minifotbal, fiecare proiect este o dovadă a abilității noastre de a transforma viziunile în realități impresionante. Cu o echipă de profesioniști experimentați și utilizând cele mai noi tehnologii și materiale, ne dedicăm să oferim soluții personalizate care răspund și depășesc așteptările clienților noștri. Acompaniați-ne în această călătorie și explorați diversitatea și calitatea proiectelor noastre, demonstrând astfel de ce suntem un partener de încredere în domeniul amenajărilor sportive


Teren de fotbal cu gazon sintetic 50 mm, Craiova

Teren de fotbal cu gazon sintetic 50 mm, Craiova

Amenajare teren fotbal FRF Piatra Neamt

Amenajare teren fotbal FRF Piatra Neamt

Amenajare teren multisport cu gazon artificial Ramnicu Valcea

Amenajare teren multisport cu gazon artificial Ramnicu Valcea

Hai sa ne cunoastem mai bine

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul amenajării terenurilor sportive, General Sport Field este partenerul tău de încredere în dezvoltarea unui proiect remarcabil.

De-a lungul anilor ne-am perfecționat tehnica de lucru și ne-am modernizat echipamentele pentru a oferi calitate și eficiență. Nu am omis nici caracterul ecologic al materiilor prime, mereu recomandând partenerilor variante prietenoase cu mediul.

EXPERIENTA95%
PROFESIONALISM100%
SERIOZITATE100%
Amenajare teren de fotbal cu gazon artificial
Contacteaza-ne
1
Aveti nevoie de ajutor?
Buna ziua!
Sunt specialist in gazon sintetic! Va pot ajuta cu ceva?