Servicii general sport field

Instalare gazon artificial

Indiferent de locul în care sunt construite (în școli, zone de agrement, hoteluri, etc.) terenurile sportive aduc cu ele o mulţime de beneficii proprietarilor şi jucătorilor.

De la gazon artificial, la parchet sportiv, fileuri, plase, cosuri de baschet, garduri pentru atletism si pana la aparate de fitness sau pardoseli PVC, ne-am gandit in detaliu la fiecare element sau accesoriu de care ai nevoie pentru amenajarea unui teren sportiv, a unei piste de alergare sau chiar a unei intregi baze de agrement.

Pentru amenajarea terenurilor de fotbal exista mai variante de gazon cu inaltimea firelor de iarba diferite. Gazonul sintetic cu inaltimea firului de 40 sau 60 mm este doar una din multele variante.

Firul de iarba sintetica, poate fi fibrilat sau monofilament. Cel fibrilat este mai rezistent in timp, agreat de FIFA si UEFA. In schimb firul monofilament imita aproape perfect firul de iarba naturala, fiind mult mai aspectos.

Un aspect de care trebuie sa se tina cont este suprafata pe care se monteaza gazonul artificial, poate fi din bitum, placa de beton armat, sau un pat de piatra concasata foarte bine tasata. Piatra concasata este recomandata de toti producatorii de gazon sintetic oferind un drenaj de 100%.

Excelență în Instalarea Gazonului Sintetic: Soluții Profesionale pentru Spații Sportive


La General Sport Field, suntem dedicați să oferim servicii profesionale de instalare a gazonului sintetic artificial, aducând inovație și excelență în fiecare proiect. Specializați în crearea de terenuri sportive de top, de la fotbal și tenis până la zone multisport și săli de sport, echipa noastră combină expertiza tehnică cu materiale de cea mai înaltă calitate.

Instalare gazon artificial

Gazon artificial

Oferim servicii profesionale de instalare a gazonului artificial, ideal pentru terenuri sportive. Echipa noastră expertă folosește tehnologii avansate și materiale de înaltă calitate pentru a crea suprafețe de joc durabile și estetice, adaptate perfect nevoilor fiecărui client. Alegeți calitatea și experiența pentru un teren sportiv excepțional.

Amenajare teren de fotbal cu gazon artificial Mărăcineni

Gazon artificial pentru terenuri fotbal

Gazonul artificial de la General Sport Field este ideal pentru terenuri de fotbal, oferind o suprafață de joc uniformă și durabilă. Conceput pentru performanță și rezistență, asigură condiții optime de joc indiferent de vreme, cu întreținere minimă și o experiență de joc îmbunătățită pentru sportivi

Amenajare teren de fotbal cu gazon artificial Mărăcineni

Gazon artificial pentru terenuri minifotbal

Oferim servicii profesionale de instalare a gazonului artificial, specializate pentru terenuri de minifotbal. Ne angajăm să utilizăm materiale de înaltă calitate, asigurând astfel durabilitate și siguranță pentru fiecare proiect. Echipa noastră de experți se concentrează pe crearea unui teren de joc optim, îmbinând performanța cu estetica, pentru a satisface cerințele jucătorilor de toate nivelurile

teren de tenis cu gazon artificial

Gazon sintetic pentru terenuri tenis

Specializată în instalarea gazonului sintetic pentru terenuri de tenis, echipa noastră oferă soluții profesionale, durabile și de înaltă calitate. Fiecare teren este adaptat nevoilor specifice ale clienților, garantând performanță optimă și o experiență de joc excepțională. Alegeți serviciile noastre pentru un teren de tenis transformabil

Amenajare teren multisport cu gazon artificial Slanic Moldova

Gazon sintetic pentru terenuri multifunctionale

Specializați în instalarea gazonului sintetic, oferim soluții de top pentru terenuri multifuncționale. Echipa noastră expertă utilizează tehnologii avansate și materiale de calitate superioară, garantând un teren durabil, sigur și estetic, ideal pentru o gamă largă de activități sportive. Alegerea noastră asigură un spațiu de joc perfect pentru orice sport

Instalare gazon artificial

Gazon sintetic decorativ

ferim servicii profesionale de instalare a gazonului sintetic decorativ, transformând orice spațiu într-un peisaj verde și vibrant. Cu expertiză și materiale de înaltă calitate, creăm soluții personalizate care aduc frumusețe și funcționalitate în grădinile și spațiile dumneavoastră exterioare. Alegeți calitatea și durabilitatea pentru un decor natural, fără întreținere

Avantaje gazon artificial sintetic

De ce ai alege să îţi complici investiţia in terenul tau de sport cu foarte multe aspecte dificile ce ţin de montajul şi întreţinerea gazonului natural, când ai la dispoziţie o alternativă accesibilă şi funcţională ce prezintă multiple avantaje?


resitenta sporita

Rezistenta sporita

Cel mai mare avantaj al gazonului sintetic artificial este rezistenta acestuia la agentii climatici ceea ce inseamna costuri reduse de intretinere. Si nu ne referim doar la rezistenta la ploi sau grindina, ci si la faptul ca, datorita filtrelor UV incorporate in firul sintetic, gazonul artificial este mereu verde

cloudy

Posibilitatea de a folosi suprafata in orice anotimp

Substratul gazonului artificial este alcatuit dintr-un material permeabil si are un sistem de drenaj care impiedica formarea de balti pe teren. Astfel, terenul poate fi folosit si imediat dupa o furtuna.

low price

Costuri de intretinere reduse

Gazonul artificial este o alternativă economică oferind aspectul și senzația unui gazon natural fără toate cheltuielile de întreținere care sunt generate de acesta din urma. Datorită progreselor de astăzi, gazonul sintetic arată ca cel natural fara prea mari diferente.

football symbol with ball and wrenches with leaves

Pretabil atat amatori, cat si pentru profesionisti

Indiferent de activitatea practicată pe terenul acoperit cu gazon artificial (fie că este fotbal, volei, rugby, baseball etc), acesta este proiectat să reziste șocurilor, loviturilor, având și proprietăți excelente anti-aderente.

sport

Conditii bune de joc

Gazonul artificial are toate calitatile dorite pentru a concura cu cel natural. Acesta este fabricat in asa fel incat sa indeplineasca toate cerintele tehnice ale jocurilor sportive si sa imite atat aspectul cat si calitatile de joc ale gazonului natural.

football

Velocitate redusa datorita nisipului

In cazul gazonului artificial, viteza mingii este mai redusa datorita nisipului care absoarbe din energia acesteia. Pentru jucători, ritmul perceput al unei suprafețe este afectat atât de vitez mingii, cât și de înălțimea sariturii acesteia

premium quality

Aspect impecabil al terenului de joc

In cazul terenului de sport cu gazon natural este nevoie de efort pentru a menține un aspect frumos și îngrijit. Prin comparatie, terenul de sport cu gazon artificial arata impecabil in orice conditii, chiar si dupa o ploaie puternica.

injury

Reduce riscul de accidentari

Terenul de sport amenajat cu gazon artificial sintetic, datorita capacitatii de amortizare mult mai bune decat in cazul gazonului natural, protejeaza pielea si incheieturile in cazul caderii jucatorilor. In felul acesta evitam accidentele nedorite care se pot petrece pe orice spatiul de joc

Vreti mai multe detalii?


Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul amenajării terenurilor sportive, General Sport Field este partenerul tău de încredere în dezvoltarea unui proiect remarcabil. De-a lungul anilor ne-am perfecționat tehnica de lucru și ne-am modernizat echipamentele pentru a oferi calitate și eficiență. Nu am omis nici caracterul ecologic al materiilor prime, mereu recomandând partenerilor variante prietenoase cu mediul.

Suntem aici ca sa te ajutam!

+407 40 273 552
office@mentenanta-gazon.ro
Strada Levantica nr. 69, Sector 3,
764051, Bucuresti, Romania
Str. Aprodul Purice, nr. 5D
Dorohoi, jud. Botoșani, Romania

Amenajare teren de fotbal cu gazon artificial


Teren de fotbal cu gazon sintetic 50 mm, Craiova
Teren de fotbal cu gazon sintetic 50 mm, Craiova
Amenajare teren fotbal FRF Piatra Neamt
Amenajare teren fotbal FRF Piatra Neamt
Amenajare teren multisport cu gazon artificial Ramnicu Valcea
Amenajare teren multisport cu gazon artificial Ramnicu Valcea

Hai sa ne cunoastem mai bine

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul amenajării terenurilor sportive, General Sport Field este partenerul tău de încredere în dezvoltarea unui proiect remarcabil.

De-a lungul anilor ne-am perfecționat tehnica de lucru și ne-am modernizat echipamentele pentru a oferi calitate și eficiență. Nu am omis nici caracterul ecologic al materiilor prime, mereu recomandând partenerilor variante prietenoase cu mediul.

EXPERIENTA95%
PROFESIONALISM100%
SERIOZITATE100%
Amenajare teren de fotbal cu gazon artificial
Contacteaza-ne
1
Aveti nevoie de ajutor?
Buna ziua!
Sunt specialist in gazon sintetic! Va pot ajuta cu ceva?