Servicii general sport field

Amenajare teren de tenis cu gazon artificial

General Sport Field ofer─â solu╚Ťii profesionale ╚Öi inovatoare pentru amenajarea terenurilor de tenis cu gazon artificial, combin├ónd performan╚Ťa de top cu durabilitatea ╚Öi un design atr─âg─âtor. Gazonul nostru artificial pentru tenis nu doar c─â asigur─â condi╚Ťii excelente de joc, dar ╚Öi cre╚Öte durata de via╚Ť─â a terenului, oferind o alternativ─â eficient─â ╚Öi practic─â la suprafe╚Ťele tradi╚Ťionale de joc

Un teren de tenis cu gazon artificial nu numai c─â ofer─â condi╚Ťii de joc de cea mai bun─â calitate, dar cre╚Öte ╚Öi durata de via╚Ť─â a terenului de joc. Totodata, poate fi folosit imediat dupa ploaie, are calitati foarte bune de joc si este mereu verde.

Gazonul nostru artificial special pentru tenis este proiectat pentru a asigura o experien╚Ť─â de joc optim─â. Cu o ├«n─âl╚Ťime a firului ├«ntre 18 mm ╚Öi 22 mm, acesta ofer─â o suprafa╚Ť─â de joc uniform─â ╚Öi constant─â. Diferen╚Ťele semnificative fa╚Ť─â de terenurile de tenis pe zgur─â sau beton se observ─â ├«n viteza de joc. Gazonul artificial ofer─â o suprafa╚Ť─â mai ├«nceat─â, ceea ce poate fi un avantaj pentru juc─âtorii care prefer─â un ritm de joc mai controlat. ├Än plus, gazonul nostru sintetic este disponibil ├«n variante de culoare ro╚Öu-c─âr─âmiziu sau verde, permi╚Ť├ónd o integrare armonioas─â ├«n peisajul oric─ârui club sportiv sau facilitate privat─â.

Un alt aspect important al gazonului nostru artificial pentru tenis este capacitatea sa de a fi utilizat ├«n orice condi╚Ťii meteorologice. Spre deosebire de terenurile tradi╚Ťionale, gazonul artificial se usuc─â rapid dup─â ploaie, ceea ce ├«nseamn─â c─â jocul poate fi reluat imediat, f─âr─â ├«nt├órzieri sau anul─âri din cauza vremii. Aceast─â caracteristic─â face gazonul nostru artificial o alegere excelent─â pentru regiunile cu clim─â variabil─â sau pentru cluburile care doresc s─â maximizeze disponibilitatea terenurilor lor.

├Än plus, gazonul artificial pentru tenis de la General Sport Field este o op╚Ťiune cost-eficient─â at├ót ├«n ceea ce prive╚Öte instalarea, c├ót ╚Öi ├«ntre╚Ťinerea. Durata lung─â de via╚Ť─â a gazonului nostru reduce necesitatea ├«nlocuirilor frecvente, iar ├«ntre╚Ťinerea sa minim─â ajut─â la economisirea resurselor ╚Öi timpului.

Dac─â dori╚Ťi s─â ave╚Ťi parte de o suprafa╚Ť─â de joc care s─â arate perfect tot timpul anului, s─â se poat─â utiliza imediat dup─â ploaie ╚Öi care s─â aib─â calit─â╚Ťi foarte bune de joc pentru tenis, noi v─â oferim solu┼úia ideal─â: gazon artificial sintetic din polietilen─â cu fir fibrilat de culoare ro╚Öu-c─âr─âmiziu sau verde.

Pentru a ne asigura c─â fiecare client beneficiaz─â de solu╚Ťia ideal─â, oferim consultan╚Ť─â personalizat─â ╚Öi proiect─âm oferte tailor-made, adaptate specifica╚Ťiilor ╚Öi nevoilor fiec─ârui proiect. V─â invit─âm s─â ne contacta╚Ťi pentru a discuta despre cum gazonul nostru artificial pentru tenis poate transforma terenul dumneavoastr─â ├«ntr-o suprafa╚Ť─â de joc de excep╚Ťie, disponibil─â tot timpul anului.

Vreti mai multe detalii?


Cu o experien╚Ť─â de peste 15 ani ├«n domeniul amenaj─ârii terenurilor sportive, General Sport Field este partenerul t─âu de ├«ncredere ├«n dezvoltarea unui proiect remarcabil. De-a lungul anilor ne-am perfec╚Ťionat tehnica de lucru ╚Öi ne-am modernizat echipamentele pentru a oferi calitate ╚Öi eficien╚Ť─â. Nu am omis nici caracterul ecologic al materiilor prime, mereu recomand├ónd partenerilor variante prietenoase cu mediul.

Suntem aici ca sa te ajutam!

+407 40 273 552
office@mentenanta-gazon.ro
Strada Levantica nr. 69, Sector 3,
764051, Bucuresti, Romania
Str. Aprodul Purice, nr. 5D
Dorohoi, jud. Botoșani, Romania

Avantaje gazon artificial sintetic

Alegerea gazonului artificial sintetic pentru terenurile de tenis aduce o revolu╚Ťie ├«n amenaj─ârile sportive, oferind o serie de avantaje semnificative. Aceast─â op╚Ťiune modern─â nu numai c─â asigur─â o suprafa╚Ť─â de joc de ├«nalt─â calitate, dar ╚Öi spore╚Öte durabilitatea ╚Öi accesibilitatea terenurilor de tenis. Gazonul artificial sintetic reprezint─â o solu╚Ťie ideal─â pentru a men╚Ťine condi╚Ťii de joc constante ╚Öi pentru a reduce costurile ╚Öi efortul de ├«ntre╚Ťinere. ├Än urm─âtoarele paragrafe, vom explora beneficiile majore ale utiliz─ârii gazonului artificial sintetic pentru terenurile de tenis, subliniind de ce este alegerea preferat─â de tot mai multe facilit─â╚Ťi sportive.


resitenta sporita

Rezistenta sporita

Cel mai mare avantaj al gazonului sintetic artificial este rezistenta acestuia la agentii climatici ceea ce inseamna costuri reduse de intretinere. Si nu ne referim doar la rezistenta la ploi sau grindina, ci si la faptul ca, datorita filtrelor UV incorporate in firul sintetic, gazonul artificial este mereu verde

cloudy

Posibilitatea de a folosi suprafata in orice anotimp

Substratul gazonului artificial este alcatuit dintr-un material permeabil si are un sistem de drenaj care impiedica formarea de balti pe teren. Astfel, terenul poate fi folosit si imediat dupa o furtuna.

low price

Costuri de intretinere reduse

Gazonul artificial este o alternativ─â economic─â oferind aspectul ╚Öi senza╚Ťia unui gazon natural f─âr─â toate cheltuielile de ├«ntre╚Ťinere care sunt generate de acesta din urma. Datorit─â progreselor de ast─âzi, gazonul sintetic arat─â ca cel natural fara prea mari diferente.

football symbol with ball and wrenches with leaves

Pretabil atat amatori, cat si pentru profesionisti

Indiferent de activitatea practicat─â pe terenul acoperit cu gazon artificial (fie c─â este fotbal, volei, rugby, baseball etc), acesta este proiectat s─â reziste ╚Öocurilor, loviturilor, av├ónd ╚Öi propriet─â╚Ťi excelente anti-aderente.

sport

Conditii bune de joc

Gazonul artificial are toate calitatile dorite pentru a concura cu cel natural. Acesta este fabricat in asa fel incat sa indeplineasca toate cerintele tehnice ale jocurilor sportive si sa imite atat aspectul cat si calitatile de joc ale gazonului natural.

football

Velocitate redusa datorita nisipului

In cazul gazonului artificial, viteza mingii este mai redusa datorita nisipului care absoarbe din energia acesteia. Pentru juc─âtori, ritmul perceput al unei suprafe╚Ťe este afectat at├ót de vitez mingii, c├ót ╚Öi de ├«n─âl╚Ťimea sariturii acesteia

premium quality

Aspect impecabil al terenului de joc

In cazul terenului de sport cu gazon natural este nevoie de efort pentru a men╚Ťine un aspect frumos ╚Öi ├«ngrijit. Prin comparatie, terenul de sport cu gazon artificial arata impecabil in orice conditii, chiar si dupa o ploaie puternica.

injury

Reduce riscul de accidentari

Terenul de sport amenajat cu gazon artificial sintetic, datorita capacitatii de amortizare mult mai bune decat in cazul gazonului natural, protejeaza pielea si incheieturile in cazul caderii jucatorilor. In felul acesta evitam accidentele nedorite care se pot petrece pe orice spatiul de joc

Amenajare teren tenis cu gazon artificial sintetic

De ce ai alege s─â ├«┼úi complici investi┼úia in terenul tau de sport cu foarte multe aspecte dificile ce ┼úin de montajul ┼či ├«ntre┼úinerea gazonului natural, c├ónd ai la dispozi┼úie o alternativ─â accesibil─â ┼či func┼úional─â ce prezint─â multiple avantaje?


turf

Montaj teren tenis

Gazonul artificial pentru un teren de tenis reprezinta solutia ideala atat datorita costurilor de intretinere reduse cat si datorita faptului ca permite ca jocul de tenis sa se desfasoare in conditii optime, indiferent de conditiile atmosferice. De ar trebui sa alegi pentru terenul de tenis un gazon artificial, nu natural? In primul rand datorita faptului ca acesta nu necesita atata ingrijire ca si cel natural, nu necesita irigare, fertilizatori sau alte nenumarate procese de intretinere. Drept urmare si costurile gazonului artificial sunt reduse semnificativ. Indiferent de vremea de afara, gazonul artificial isi pastreaza conditia intacta, activitatea pe terenul de tenis putandu-se desfasura in conditii normale.

Teren sintetic de tenis

Teren sintetic de tenis

Gazonul artificial nu aluneca spre deosebire de zgura sau de gazonul din iarba naturala, reduce riscul accidentarilor, protejeaza pielea si incheieturile jucatorului in caz de cadere. Datorita elasticitatii oferite, gazonul artificial sporeste considerabil calitatea jocului.

Un teren destinat jocului de tenis trebuie sa masoare cel putin 600mp, dimensiune omologata de ITF care permite desfasurarea jocului de tenis in cele mai bune conditii. Un teren de tenis amenajat cu ajutorul gazonului artificial va avea o inaltime a firului cuprinsa intre 13-26mm. Daca se depaseste aceasta inaltime, nu se va mai permite saritura mingii specifica tenisului. Gazonul artificial se poate monta pe ciment sau pe asflat si se va stabiliza cu nisip cuartos.

Tot ce Trebuie s─â ╚śtii despre Amenajarea unui teren de tenis cu Gazon Sintetic - ├Äntreb─âri ╚Öi R─âspunsuri Esen╚Ťiale


La General Sport Field, ne dedic─âm oferirii celor mai bune solu╚Ťii pentru amenajarea terenurilor de tenis cu gazon artificial sintetic. ├Än╚Ťelegem c─â fiecare proiect este unic ╚Öi necesit─â o abordare personalizat─â. Prin urmare, suntem aici pentru a r─âspunde la ├«ntreb─ârile dumneavoastr─â esen╚Ťiale ╚Öi pentru a v─â ghida ├«n procesul de alegere a celei mai potrivite op╚Ťiuni pentru terenul dumneavoastr─â de tenis. De la costuri ╚Öi durat─â de construc╚Ťie, p├ón─â la beneficiile aduse de gazonul sintetic, echipa noastr─â de exper╚Ťi este preg─âtit─â s─â v─â ofere toate informa╚Ťiile necesare pentru a lua cea mai bun─â decizie

teren de tenis cu gazon artificial
Amenajare teren de tenis cu gazon artificial

Ofer─â General Sport Field ╚Öi Terenuri de Tenis cu Suprafe╚Ťe Alternative?

La General Sport Field, ne m├óndrim cu abilitatea noastr─â de a oferi o gam─â variat─â de solu╚Ťii pentru amenajarea terenurilor de tenis, adapt├óndu-ne la nevoile ╚Öi preferin╚Ťele fiec─ârui client. ├Än afara terenurilor de tenis cu gazon artificial, ne extindem expertiza ╚Öi ├«n domeniul suprafe╚Ťelor de tenis hard, utiliz├ónd materiale de ├«nalt─â calitate precum CourtSol.

CourtSol este un material de top pentru suprafe╚Ťele de tenis hard, cunoscut pentru durabilitatea ╚Öi performan╚Ťa sa. Aceast─â op╚Ťiune este ideal─â pentru juc─âtorii care prefer─â un ritm de joc mai rapid ╚Öi o suprafa╚Ť─â de joc mai predictibil─â. Suprafe╚Ťele hard oferite de noi sunt proiectate pentru a asigura o experien╚Ť─â de joc excelent─â, ├«mbin├ónd perfect tradi╚Ťia ╚Öi inova╚Ťia.

Proiect─âm ╚Öi realiz─âm terenuri de tenis pe hard cu suprafe╚Ťe CourtSol, adapt├óndu-ne la specifica╚Ťiile ╚Öi dimensiunile cerute de client. Aceste terenuri sunt ideale pentru competi╚Ťii ╚Öi antrenamente, oferind o suprafa╚Ť─â de joc uniform─â ╚Öi de ├«nalt─â calitate. ├Än plus, suprafe╚Ťele CourtSol sunt rezistente la uzur─â ╚Öi condi╚Ťii meteorologice variate, asigur├ónd astfel o durat─â de via╚Ť─â lung─â a terenului.

Un alt avantaj al terenurilor de tenis hard este u╚Öurin╚Ťa de ├«ntre╚Ťinere. Acestea necesit─â o ├«ngrijire minim─â comparativ cu terenurile de tenis cu gazon natural, f─âc├óndu-le o op╚Ťiune cost-eficient─â pentru cluburi ╚Öi institu╚Ťii sportive. De asemenea, suprafe╚Ťele hard permit o varietate mai mare de stiluri de joc, fiind preferate de juc─âtorii care caut─â un teren care ofer─â o senza╚Ťie de joc precis─â ╚Öi controlat─â.

La General Sport Field, ne angaj─âm s─â oferim servicii complete ╚Öi personalizate. ├Än╚Ťelegem c─â fiecare proiect este unic, iar echipa noastr─â de speciali╚Öti lucreaz─â ├«ndeaproape cu fiecare client pentru a asigura c─â terenul de tenis pe care ├«l construim ├«ndepline╚Öte toate cerin╚Ťele ╚Öi a╚Ötept─ârile. Fie c─â este vorba de un teren de tenis pentru o ╚Öcoal─â, un club sportiv sau o comunitate, suntem dedica╚Ťi s─â livr─âm solu╚Ťii de cea mai ├«nalt─â calitate.

Cât costă amenajarea unui teren de tenis cu gazon sintetic?

La General Sport Field, ├«n╚Ťelegem c─â bugetul este un factor esen╚Ťial ├«n planificarea oric─ârui proiect sportiv. Costul amenaj─ârii unui teren de tenis cu gazon sintetic variaz─â ├«n func╚Ťie de mai mul╚Ťi factori, inclusiv dimensiunea terenului, tipul de gazon ales, preg─âtirea terenului ╚Öi caracteristicile suplimentare dorite. ├Än medie, costurile pot ├«ncepe de la c├óteva mii de euro ╚Öi pot cre╚Öte ├«n func╚Ťie de complexitatea ╚Öi specifica╚Ťiile proiectului. La General Sport Field, ne angaj─âm s─â oferim o estimare precis─â ╚Öi transparent─â, adaptat─â nevoilor ╚Öi bugetului dumneavoastr─â. Ne m├óndrim cu furnizarea de solu╚Ťii de ├«nalt─â calitate la un pre╚Ť competitiv, asigur├óndu-v─â c─â investi╚Ťia dumneavoastr─â aduce valoare pe termen lung.

C├ót dureaz─â construc╚Ťia unui teren sintetic de tenis?

Durata construc╚Ťiei unui teren de tenis cu gazon sintetic depinde de mai mul╚Ťi factori, cum ar fi condi╚Ťiile meteorologice, preg─âtirea ini╚Ťial─â a terenului ╚Öi complexitatea lucr─ârilor necesare. ├Än general, un proiect poate dura de la c├óteva s─âpt─âm├óni p├ón─â la c├óteva luni. La General Sport Field, ne concentr─âm pe eficien╚Ť─â f─âr─â a compromite calitatea. Echipa noastr─â de speciali╚Öti lucreaz─â rapid ╚Öi eficient pentru a minimiza orice deranj, asigur├óndu-v─â c─â terenul dumneavoastr─â de tenis este gata ├«n cel mai scurt timp posibil. Fiecare etap─â a proiectului este planificat─â meticulos pentru a asigura respectarea termenelor ╚Öi a a╚Ötept─ârilor dumneavoastr─â.

Care sunt beneficiile folosirii gazonului artificial la un teren de tenis?

Beneficiile utiliz─ârii gazonului artificial ├«n amenajarea terenurilor de tenis sunt multiple ╚Öi semnificative, transform├ónd aceast─â op╚Ťiune ├«ntr-una din cele mai atractive alegeri pentru facilit─â╚Ťile sportive moderne.

├Än primul r├ónd, gazonul artificial ofer─â o suprafa╚Ť─â de joc cu un ritm mediu, similar cu gazonul natural, dar cu avantajul unei ├«ntre╚Ťineri mult mai reduse. Aceasta ├«nseamn─â c─â juc─âtorii se pot bucura de caracteristicile de joc ale unui teren de tenis clasic, f─âr─â a fi nevoie de efortul ╚Öi costurile asociate cu ├«ntre╚Ťinerea gazonului natural.

Un alt avantaj major este impactul mediu asupra corpului. Spre deosebire de suprafe╚Ťele dure, cum ar fi betonul sau asfaltul, gazonul artificial amortizeaz─â ╚Öocurile, fiind mai delicat cu genunchii ╚Öi gleznele juc─âtorilor. Acest lucru reduce riscul de accident─âri ╚Öi ofer─â un confort sporit pe durata jocului.

Mai mult, terenurile cu gazon sintetic pot fi utilizate ╚Öi ├«n condi╚Ťii de vreme umed─â, f─âr─â riscul de alunecare. Aceast─â caracteristic─â face gazonul artificial o op╚Ťiune excelent─â pentru climatul variabil, asigur├ónd c─â meciurile pot continua chiar ╚Öi ├«n timpul ploilor u╚Öoare.

├Än ceea ce prive╚Öte costurile, gazonul sintetic reprezint─â o investi╚Ťie medie ÔÇô mai costisitoare dec├ót zgura, dar mai accesibil─â comparativ cu suprafe╚Ťele de tartan sau hard. Beneficiul suplimentar aici este mentenan╚Ťa minim─â, care reduce considerabil cheltuielile pe termen lung.

Durabilitatea este un alt factor cheie. Gazonul artificial are o durat─â medie de via╚Ť─â ├«ntre 7 ╚Öi 10 ani, men╚Ťin├óndu-╚Öi calit─â╚Ťile chiar ╚Öi ├«n condi╚Ťii de ploaie sau secet─â. Aceasta ├«nseamn─â c─â ╚Öansele de a anula sau am├óna meciurile din cauza condi╚Ťiilor meteorologice nefavorabile sunt mult reduse.

Terenurile de tenis cu gazon sintetic sunt de asemenea proiectate pentru a ├«ndeplini cele mai ├«nalte standarde de joc dictate de Federa╚Ťia Interna╚Ťional─â de Tenis (ITF), asigur├ónd astfel o experien╚Ť─â de joc de calitate superioar─â.

├Än plus, structura acestor terenuri const─â de obicei ├«ntr-o baz─â de beton sau asfalt, acoperit─â cu un covor de gazon sintetic cu umplutur─â de nisip cuar╚Ťos. Nisipul men╚Ťine covorul sintetic ├«n loc, oferind o suprafa╚Ť─â de joc ferm─â ╚Öi contribuind la drenajul eficient al apei.

De Ce Merit─â s─â Reamenajezi Terenul de Tenis cu Gazon Artificial? 5 Motive Conving─âtoare

Terenurile de tenis cu gazon artificial reprezintă o alegere din ce în ce mai populară în rândul cluburilor și bazelor sportive. Închiderea sezonului de tenis este momentul ideal pentru a planifica reamenajarea terenului dumneavoastră, astfel încât să fie pregătit pentru sezonul următor. Iată cinci motive de luat în considerare pentru a investi în reabilitarea terenului de tenis cu gazon artificial

Creșterea Orelor de Joc:

Terenurile de tenis cu gazon artificial sunt o solu╚Ťie excelent─â pentru a prelungi orele de joc, indiferent de vreme. Spre deosebire de gazonul natural sau terenurile dure, suprafe╚Ťele cu gazon sintetic sunt mai pu╚Ťin alunecoase ╚Öi se usuc─â rapid, permi╚Ť├ónd juc─âtorilor s─â revin─â pe teren mai repede ├«n condi╚Ťii meteo nefavorabile. Aceast─â caracteristic─â asigur─â o utilizare optim─â a terenului, indiferent de condi╚Ťiile exterioare.

Performan╚Ť─â Consecvent─â:

Gazonul artificial ofer─â o suprafa╚Ť─â de joc consistent─â, elimin├ónd grija legat─â de comportamentul imprevizibil al mingii. Aceast─â calitate este esen╚Ťial─â pentru asigurarea unei experien╚Ťe de joc de ├«nalt─â calitate ╚Öi pentru protec╚Ťia articula╚Ťiilor juc─âtorilor pe termen lung. Gazonul sintetic este proiectat pentru a men╚Ťine o uniformitate ideal─â a suprafe╚Ťei, oferind astfel condi╚Ťii de joc stabile ╚Öi predictibile.

Varietate de Joc:

Implementarea gazonului artificial ofer─â o varietate de stiluri de joc, adapt├óndu-se la diferite tehnici ╚Öi strategii. Aceast─â diversitate este benefic─â pentru juc─âtori, permi╚Ť├óndu-le s─â se adapteze la diverse condi╚Ťii de joc ╚Öi s─â ├«╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťeasc─â abilit─â╚Ťile pe diferite tipuri de suprafe╚Ťe. Fie c─â este vorba de un teren lent din zgur─â sau un teren rapid cu gazon artificial, fiecare tip de suprafa╚Ť─â aduce unicitatea sa ├«n joc.

Mai Bl├ónd la Nivelul Articula╚Ťiilor:

Suprafe╚Ťele dure pot fi solicitante pentru articula╚Ťii, ├«n timp ce gazonul artificial ofer─â o op╚Ťiune mai bl├ónd─â. Aceasta este o alegere ideal─â pentru cluburile care doresc s─â minimizeze riscul de accident─âri ╚Öi s─â ofere o experien╚Ť─â de joc confortabil─â. Prin alegerea gazonului sintetic, cluburile ├«╚Öi pot proteja membrii ╚Öi pot atrage noi utilizatori datorit─â beneficiilor pe care le ofer─â ├«n termeni de siguran╚Ť─â ╚Öi confort

Caracteristici Personalizate:

├Äntr-un mediu competitiv, diferitele caracteristici ale gazonului artificial sunt esen╚Ťiale pentru atragerea ╚Öi re╚Ťinerea membrilor. Suprafe╚Ťele noi ╚Öi curate ale unui teren reabilitat pot spori profilul clubului la nivel local. ├Än plus, gazonul artificial permite personalizarea aspectelor, cum ar fi gradul de amortizare ╚Öi textura, oferind astfel o experien╚Ť─â unic─â ╚Öi atractiv─â pentru juc─âtori.

Proiecte amenajare teren de tenis cu gazon artificial

├Än galeria noastr─â de proiecte de amenajare a terenurilor de tenis cu gazon artificial, ve╚Ťi g─âsi o varietate de lucr─âri realizate cu m─âiestrie ╚Öi profesionalism. Fiecare dintre aceste proiecte reflect─â angajamentul nostru pentru calitate ╚Öi inova╚Ťie, demonstr├ónd cum solu╚Ťiile noastre personalizate pot transforma orice spa╚Ťiu ├«ntr-un teren de tenis modern ╚Öi func╚Ťional. V─â invit─âm s─â explora╚Ťi portofoliul nostru pentru a vedea cum abord─âm fiecare provocare ╚Öi pentru a descoperi poten╚Ťialul pe care gazonul artificial ├«l poate aduce terenului dumneavoastr─â de tenis


Amenajare teren multisport cu gazon sintetic Adjudeni, Neam╚Ť
Amenajare teren multisport cu gazon sintetic Adjudeni Neam╚Ť
Amenajare teren multisport cu gazon sintetic Tibucani Neam╚Ť
Amenajare teren multisport cu gazon sintetic Tibucani Neam╚Ť
Amenajare teren multisport cu gazon artificial Slanic Moldova
Amenajare teren multisport cu gazon artificial Slanic Moldova
  • 1
  • 2

Hai sa ne cunoastem mai bine

Cu o experien╚Ť─â de peste 10 ani ├«n domeniul amenaj─ârii terenurilor sportive, General Sport Field este partenerul t─âu de ├«ncredere ├«n dezvoltarea unui proiect remarcabil.

De-a lungul anilor ne-am perfec╚Ťionat tehnica de lucru ╚Öi ne-am modernizat echipamentele pentru a oferi calitate ╚Öi eficien╚Ť─â. Nu am omis nici caracterul ecologic al materiilor prime, mereu recomand├ónd partenerilor variante prietenoase cu mediul.

EXPERIENTA95%
PROFESIONALISM100%
SERIOZITATE100%
Amenajare teren de fotbal cu gazon artificial
Contacteaza-ne
1
Aveti nevoie de ajutor?
Buna ziua!
Sunt specialist in gazon sintetic! Va pot ajuta cu ceva?