Amenajare teren de tenis cu gazon artificial

Un teren de tenis cu gazon artificial nu numai că oferă condiții de joc de cea mai bună calitate, dar crește și durata de viață a terenului de joc. Totodata, poate fi folosit imediat dupa ploaie, are calitati foarte bune de joc si este mereu verde.

Unul dintre cele mai populare tipuri de gazon artificial folosite pentru amenajarea unui teren de tenis cu costuri mici atât de amenajare cât şi de întreţinere, este gazonul artificial cu înălţimea firului între 18 mm şi 22 mm. Diferentele intre un teren de tenis amenajat cu gazon artificial si un teren de tenis pe zgura sau beton tine in primul rand de viteza de joc, Gazonul artificial pentru tenis reprezintă o suprafaţă de joc mai înceată în comparaţie cu celelalte doua tipuri de teren, dar are avantajul de a fi utilizabil tot timpul anului şi chiar imediat după ploaie.

Dacă doriți să aveți parte de o suprafață de joc care să arate perfect tot timpul anului, să se poată utiliza imediat după ploaie și care să aibă calități foarte bune de joc pentru tenis, noi vă oferim soluţia ideală: gazon artificial sintetic din polietilenă cu fir fibrilat de culoare roșu-cărămiziu sau verde.

Caracteristicile gazonului artificial pentru tenis diferă în funcţie de tipul de gazon ales, fapt pentru care vă rugăm să ne contactați pentru a vă oferi o ofertă personalizată.

Amenajare teren de tenis cu gazon artificial
Amenajare teren de tenis cu gazon artificial
Amenajare teren de tenis cu gazon artificial
Amenajare teren de tenis cu gazon artificial
Amenajare teren de tenis cu gazon artificial

Vreti mai multe detalii?


Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul amenajării terenurilor sportive, General Sport Field este partenerul tău de încredere în dezvoltarea unui proiect remarcabil. De-a lungul anilor ne-am perfecționat tehnica de lucru și ne-am modernizat echipamentele pentru a oferi calitate și eficiență. Nu am omis nici caracterul ecologic al materiilor prime, mereu recomandând partenerilor variante prietenoase cu mediul.

Suntem aici ca sa te ajutam!

+407 40 273 552

office@mentenanta-gazon.ro

Strada Levantica nr. 69, Sector 3,

764051, Bucuresti, Romania

Str. Aprodul Purice, nr. 5D

Dorohoi, jud. Botoșani, Romania

Avantaje gazon artificial sintetic

De ce ai alege să îţi complici investiţia in terenul tau de sport cu foarte multe aspecte dificile ce ţin de montajul şi întreţinerea gazonului natural, când ai la dispoziţie o alternativă accesibilă şi funcţională ce prezintă multiple avantaje?


resitenta sporita

Rezistenta sporita

Cel mai mare avantaj al gazonului sintetic artificial este rezistenta acestuia la agentii climatici ceea ce inseamna costuri reduse de intretinere. Si nu ne referim doar la rezistenta la ploi sau grindina, ci si la faptul ca, datorita filtrelor UV incorporate in firul sintetic, gazonul artificial este mereu verde

cloudy

Posibilitatea de a folosi suprafata in orice anotimp

Substratul gazonului artificial este alcatuit dintr-un material permeabil si are un sistem de drenaj care impiedica formarea de balti pe teren. Astfel, terenul poate fi folosit si imediat dupa o furtuna.

low price

Costuri de intretinere reduse

Gazonul artificial este o alternativă economică oferind aspectul și senzația unui gazon natural fără toate cheltuielile de întreținere care sunt generate de acesta din urma. Datorită progreselor de astăzi, gazonul sintetic arată ca cel natural fara prea mari diferente.

football symbol with ball and wrenches with leaves

Pretabil atat amatori, cat si pentru profesionisti

Indiferent de activitatea practicată pe terenul acoperit cu gazon artificial (fie că este fotbal, volei, rugby, baseball etc), acesta este proiectat să reziste șocurilor, loviturilor, având și proprietăți excelente anti-aderente.

sport

Conditii bune de joc

Gazonul artificial are toate calitatile dorite pentru a concura cu cel natural. Acesta este fabricat in asa fel incat sa indeplineasca toate cerintele tehnice ale jocurilor sportive si sa imite atat aspectul cat si calitatile de joc ale gazonului natural.

football

Velocitate redusa datorita nisipului

In cazul gazonului artificial, viteza mingii este mai redusa datorita nisipului care absoarbe din energia acesteia. Pentru jucători, ritmul perceput al unei suprafețe este afectat atât de vitez mingii, cât și de înălțimea sariturii acesteia

premium quality

Aspect impecabil al terenului de joc

In cazul terenului de sport cu gazon natural este nevoie de efort pentru a menține un aspect frumos și îngrijit. Prin comparatie, terenul de sport cu gazon artificial arata impecabil in orice conditii, chiar si dupa o ploaie puternica.

injury

Reduce riscul de accidentari

Terenul de sport amenajat cu gazon artificial sintetic, datorita capacitatii de amortizare mult mai bune decat in cazul gazonului natural, protejeaza pielea si incheieturile in cazul caderii jucatorilor. In felul acesta evitam accidentele nedorite care se pot petrece pe orice spatiul de joc

Amenajare teren tenis cu gazon artificial sintetic

De ce ai alege să îţi complici investiţia in terenul tau de sport cu foarte multe aspecte dificile ce ţin de montajul şi întreţinerea gazonului natural, când ai la dispoziţie o alternativă accesibilă şi funcţională ce prezintă multiple avantaje?


turf

Montaj teren tenis

Gazonul artificial pentru un teren de tenis reprezinta solutia ideala atat datorita costurilor de intretinere reduse cat si datorita faptului ca permite ca jocul de tenis sa se desfasoare in conditii optime, indiferent de conditiile atmosferice. De ar trebui sa alegi pentru terenul de tenis un gazon artificial, nu natural? In primul rand datorita faptului ca acesta nu necesita atata ingrijire ca si cel natural, nu necesita irigare, fertilizatori sau alte nenumarate procese de intretinere. Drept urmare si costurile gazonului artificial sunt reduse semnificativ. Indiferent de vremea de afara, gazonul artificial isi pastreaza conditia intacta, activitatea pe terenul de tenis putandu-se desfasura in conditii normale.

Teren sintetic de tenis

Teren sintetic de tenis

Gazonul artificial nu aluneca spre deosebire de zgura sau de gazonul din iarba naturala, reduce riscul accidentarilor, protejeaza pielea si incheieturile jucatorului in caz de cadere. Datorita elasticitatii oferite, gazonul artificial sporeste considerabil calitatea jocului.

Un teren destinat jocului de tenis trebuie sa masoare cel putin 600mp, dimensiune omologata de ITF care permite desfasurarea jocului de tenis in cele mai bune conditii. Un teren de tenis amenajat cu ajutorul gazonului artificial va avea o inaltime a firului cuprinsa intre 13-26mm. Daca se depaseste aceasta inaltime, nu se va mai permite saritura mingii specifica tenisului. Gazonul artificial se poate monta pe ciment sau pe asflat si se va stabiliza cu nisip cuartos.

Proiecte amenajare teren de tenis cu gazon artificial


Amenajare teren multisport cu gazon sintetic Adjudeni, Neamț
Amenajare teren multisport cu gazon sintetic Adjudeni Neamț
Amenajare teren multisport cu gazon sintetic Tibucani Neamț
Amenajare teren multisport cu gazon sintetic Tibucani Neamț
Amenajare teren multisport cu gazon artificial Slanic Moldova
Amenajare teren multisport cu gazon artificial Slanic Moldova
  • 1
  • 2

Hai sa ne cunoastem mai bine

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul amenajării terenurilor sportive, General Sport Field este partenerul tău de încredere în dezvoltarea unui proiect remarcabil.

De-a lungul anilor ne-am perfecționat tehnica de lucru și ne-am modernizat echipamentele pentru a oferi calitate și eficiență. Nu am omis nici caracterul ecologic al materiilor prime, mereu recomandând partenerilor variante prietenoase cu mediul.

EXPERIENTA95%
PROFESIONALISM100%
SERIOZITATE100%
Amenajare teren de tenis cu gazon artificial
Contacteaza-ne
1
Aveti nevoie de ajutor?
Buna ziua!
Sunt specialist in gazon sintetic! Va pot ajuta cu ceva?