Servicii general sport field

Sisteme CourtSol

Suprafete profesionale tenis hard - Sisteme CourtSol

Suprafetele de tenis pe hard CourtSol reprezint─â o revolu╚Ťie ├«n lumea tenisului, aduc├ónd un nivel superior de performan╚Ť─â ╚Öi durabilitate pe terenurile de joc. Aceste sisteme inovatoare de suprafa╚Ť─â de tenis au fost proiectate pentru a satisface nevoile atle╚Ťilor ╚Öi iubitorilor acestui sport, oferind o experien╚Ť─â de joc incomparabil─â.

Cu o combina╚Ťie perfect─â ├«ntre duritate ╚Öi elasticitate, suprafa╚Ťa de tenis pe hard CourtSol asigur─â un salt rapid al mingii ╚Öi o aderen╚Ť─â optim─â a pantofilor pentru a permite jocul rapid ╚Öi precis. Fie c─â sunte╚Ťi un juc─âtor amator pasionat sau un profesionist de top, ve╚Ťi aprecia senza╚Ťia de siguran╚Ť─â ╚Öi confort pe care aceste terenuri o ofer─â ├«n timpul fiec─ârui schimb.

CourtSol a investit ├«n tehnologie avansat─â pentru a crea suprafe╚Ťe de tenis durabile ╚Öi rezistente la intemperii, care pot rezista uzurii intensive pe termen lung. Indiferent de condi╚Ťiile meteorologice sau de impactul jocului regulat, suprafa╚Ťa CourtSol r─âm├óne intact─â ╚Öi se men╚Ťine ├«n cea mai bun─â form─â.

├Än plus, aceste suprafe╚Ťe de tenis pe hard CourtSol sunt u╚Öor de ├«ntre╚Ťinut, ceea ce face din ele o alegere excelent─â pentru cluburile de tenis, ╚Öcoli ╚Öi centre sportive. Cu un aspect curat ╚Öi profesional, CourtSol adaug─â valoare estetic─â ╚Öi func╚Ťional─â terenurilor de tenis.

Dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea unei suprafe╚Ťe de tenis de ├«nalt─â calitate, care s─â v─â ajute s─â v─â ├«mbun─ât─â╚Ťi╚Ťi jocul ╚Öi s─â v─â bucura╚Ťi de ore nesf├ór╚Öite de tenis de calitate, sistemul CourtSol este alegerea perfect─â. Descoperi╚Ťi acum aceast─â tehnologie revolu╚Ťionar─â pe internet ╚Öi preg─âti╚Ťi-v─â s─â experimenta╚Ťi tenisul la un nivel cu totul nou

Certificari CourtSol
Suprafetele de tenis pe hard CourtSol
teren tenis pe hard


teren tenis

Teren de tenis

Echipa noastr─â dedicat─â proiecteaz─â ╚Öi construie╚Öte terenuri de tenis hard personalizate, adaptate specifica╚Ťiilor dumneavoastr─â. De asemenea, oferim servicii de recondi╚Ťionare a terenurilor existente, aplic├ónd vopseluri acrilice de ultim─â genera╚Ťie CourtSol. Astfel, v─â asigur─âm un teren de tenis de ├«nalt─â calitate, durabil ╚Öi estetic, care ├«ndepline╚Öte cele mai exigente standarde ╚Öi v─â permite s─â v─â bucura╚Ťi de experien╚Ťe sportive de neuitat. Cu noi, tenisul devine mai mult dec├ót un simplu joc - devine o pasiune pe un teren perfect amenajat.

mutlisport

Teren multisport

Cu o experien╚Ť─â vast─â ├«n proiectarea ╚Öi realizarea terenurilor multisport, suntem alegerea ideal─â pentru transformarea viselor dumneavoastr─â ├«n realitate. Realiz─âm terenuri personalizate, adaptate exact specifica╚Ťiilor proiectului dumneavoastr─â, sau putem recondi╚Ťiona terenul existent, aplic├ónd vopseluri acrilice de ultim─â genera╚Ťie CourtSol. Cu tehnologie de v├órf ╚Öi expertiz─â ├«n domeniu, asigur─âm terenuri durabile, estetice ╚Öi performante pentru toate nevoile sportive. Oferim solu╚Ťii pe m─âsur─â, transform├ónd fiecare teren ├«ntr-o oaz─â de distrac╚Ťie ╚Öi activitate fizic─â.

piste de alergare

Piste alergare

Echipa noastr─â de exper╚Ťi proiecteaz─â ╚Öi construie╚Öte piste de alergare, de biciclete ╚Öi de role, adaptate cu aten╚Ťie specifica╚Ťiilor proiectului dvs. Dac─â ave╚Ťi deja o pist─â, o putem recondi╚Ťiona cu vopseluri acrilice de ultim─â genera╚Ťie CourtSol pentru a v─â asigura o suprafa╚Ť─â durabil─â ╚Öi performant─â. Cu tehnologia noastr─â avansat─â, v─â garant─âm o experien╚Ť─â de alergare, ciclism sau role de neuitat, indiferent de scopul sau dimensiunea proiectului.

Vreti mai multe detalii?


Cu o experien╚Ť─â de peste 15 ani ├«n domeniul amenaj─ârii terenurilor sportive, General Sport Field este partenerul t─âu de ├«ncredere ├«n dezvoltarea unui proiect remarcabil. De-a lungul anilor ne-am perfec╚Ťionat tehnica de lucru ╚Öi ne-am modernizat echipamentele pentru a oferi calitate ╚Öi eficien╚Ť─â. Nu am omis nici caracterul ecologic al materiilor prime, mereu recomand├ónd partenerilor variante prietenoase cu mediul.

Suntem aici ca sa te ajutam!

+407 40 273 552
office@mentenanta-gazon.ro
Strada Levantica nr. 69, Sector 3,
764051, Bucuresti, Romania
Str. Aprodul Purice, nr. 5D
Dorohoi, jud. Botoșani, Romania

Sisteme CourtSol - Terenuri tenis pe hard

Ca reprezentant oficial al prestigiosului brand CourtSol, suntem lideri ├«n instalarea ╚Öi ├«ntre╚Ťinerea celor mai avansate suprafe╚Ťe sportive de pe pia╚Ť─â.

La General Sport Field, ne angaj─âm s─â v─â aducem cele mai bune solu╚Ťii pentru terenurile sportive, adaptate nevoilor dumneavoastr─â specifice. Echipa noastr─â de exper╚Ťi v─â asigur─â c─â ve╚Ťi beneficia de suprafe╚Ťe de tenis, piste de alergare, de biciclete ╚Öi de role care v─â vor impresiona prin performan╚Ť─â ╚Öi durabilitate. Indiferent dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea unui teren nou sau dori╚Ťi s─â recondi╚Ťiona╚Ťi cel existent, General Sport Field v─â pune la dispozi╚Ťie servicii complete, inclusiv aplicarea de vopseluri acrilice de ultim─â genera╚Ťie CourtSol, pentru a v─â asigura c─â terenurile dvs. r─âm├ón ├«n cea mai bun─â form─â. Noi suntem partenerul dumneavoastr─â de ├«ncredere pentru a aduce excelentul ├«n sport ╚Öi recreere. Alege╚Ťi General Sport Field pentru cele mai bune suprafe╚Ťe sportive din Rom├ónia ╚Öi transforma╚Ťi-v─â visurile ├«n realitate!


SISTEM

STANDING

Sistemul CourtSol STANDING este foarte cautat pentru cluburile sportive cu utilizare intensă datorita flexibilitatii ridicate și rezistentei la uzură.

Acest sistem de acoperire este extrem de eficient ├«n restaurarea suprafe╚Ťelor ├«nvechite ╚Öi erodate, dup─â deoarece dupa procesul de acoperire se obtine o suprafa╚Ťa neted─â.

SISTEM

STANDING PLUS

Sistemul CourtSol STANDING PLUS are o finisare special─â a vopselei, care permite obtinerea unei viteze superioara a suprafetei de joc.

Este realizat din patru straturi acrilice ╚Öi poate fi aplicat at├ót pentru recondi╚Ťionarea unui teren de sport mai vechi din beton, c├ót ╚Öi pentru un teren nou. Vopseaua acrilica ofer─â un plus de vitez─â.

SISTEM

TURNAMENT

Sistemul CourtSol TURNAMENT este un sistem de acoperire compus din cinci straturi si se poate folosi atat pentru acoperirea terenurilor de sport noi cat si pentru cele mai vechi.

Acoperirea de inalta rezistenta, flexibilitatea si textura fin─â a suprafe╚Ťei va ajuta sa obtineti un joc satisf─âc─âtor din toate punctele de vedere.

SISTEM

PRO

Sistemul CourtSol PRO este un sistem de acoperire cu opt straturi care se foloseste la acoperirea suprafe╚Ťelor noi sau existente de terenuri de tenis.

Amestecul unic de agregate de cauciuc de dimensiuni speciale confer─â un efect de pern─â deosebit, contribuind la reducerea oboselii juc─âtorului.

SISTEM

PRO PLUS

Sistemul CourtSol PRO PLUS este un sistem de acoperire profesional cu noua straturi si se foloseste in special in acoperirea suprafetelor terenurilor de tenis - atat cele noi cat si cele existente.

Cel de al noulea strat asigura o finisare suplimentara a vopselei pentru viteza crescuta a suprafetei de joc.

SISTEM

CONFORT

Sistemul CourtSol COMFORT este un sistem de acoperire pentru confortul jucatorilor, asa cum ii spune si numele. Particularitatea const─â ├«n aplicarea r─â╚Öinilor pe un strat de cauciuc moale care este initial lipit pe suprafa╚Ťa de joc.

Acest sistem reduce riscul accidentarilor si este folosit atat in acoperirea terenurilor multi sport cat si a terenurilor de joaca

SISTEM

CONFORT PLUS

Sistemul CourtSol COMFORT PLUS este un sistem acrilic cu cinci straturi pe un covor de cauciuc special conceput pentru a se conforma cerin╚Ťelor standard EN 14877, zone de sport ├«n aer liber.

Aceasta particularitate ii confera rezistenta in conditii de umezeala sau caldura excesiva, pastrand in acelasi timp aderenta maxima.

SISTEM

INTERIOR

Sistemul CourtSol ACRILIC este un sistem cu cinci straturi pe un covor de cauciuc special conceput pentru a se potrivi cerin╚Ťelor standard EN 14904 si se foloseste in acoperirea suprafetelor interioare la terenurile multisport.

Particularitatea sistemului consta in rezistenta la uzura doar in conditii de teren uscat, in timp ce frictiunea ramane in parametri optimi

Sisteme CourtSol Nature Line - Terenuri tenis pe hard

COURTSOL prezint─â gama NATURLINE, o inova╚Ťie ├«n suprafe╚Ťele acrilice sportive, par╚Ťial realizate din elemente naturale. Aceast─â gam─â include patru noi sisteme: COURTSOL NL PRO, COURTSOL NL PRO FINISH PLUS, COURTSOL NL COMFORT ╚Öi COURTSOL NL COMFORT FINISH PLUS. Aceste sisteme combin─â rezine acrilice de ├«nalt─â calitate cu straturi de amortizare din plut─â, asigur├ónd performan╚Ť─â excelent─â ╚Öi respect pentru mediul ├«nconjur─âtor. Toate sistemele COURTSOL NATURLINE sunt ├«n conformitate cu standardele sportive ╚Öi de mediu interna╚Ťionale, oferind o alternativ─â ecologic─â ╚Öi performant─â pentru suprafe╚Ťele sportive


SISTEM COURTSOL

NL PRO

Sistem modular, cu 6-10 straturi, bazat pe r─â╚Öini acrilice cu granule de plut─â, ideal pentru terenurile de tenis ╚Öi alte suprafe╚Ťe sportive. Stratul de amortizare din granule de plut─â ofer─â un confort excep╚Ťional ╚Öi calitate de joc, absorb├ónd ╚Öocurile ╚Öi folosind materiale regenerabile. Apreciat de juc─âtorii de top pentru performan╚Ťele sale remarcabile ╚Öi fidelitatea ├«n redarea efectelor mingii.

SISTEM COURTSOL

NL PRO FINISH PLUS

COURTSOL NL PRO FINISH PLUS reprezint─â un sistem modular cu 7 p├ón─â la 11 straturi, bazat pe r─â╚Öini acrilice cu adaos de granule de plut─â, potrivit pentru terenuri de tenis ╚Öi alte suprafe╚Ťe sportive. Acest sistem ofer─â un confort excep╚Ťional ╚Öi o calitate de joc superioar─â, absorb├ónd ╚Öocurile ╚Öi utiliz├ónd materiale regenerabile. Cu finisajul COURTSOL COLOR, este apreciat de juc─âtorii de tenis de top pentru viteza ╚Öi fidelitatea ├«n reproducerea efectelor mingii

SISTEM COURTSOL

NL COMFORT

Sistemul cu patru straturi, cu covor din plut─â modular de la 4 la 10 mm, lipit pe sub-baz─â, este ideal pentru suprafe╚Ťe noi sau vechi de terenuri. COURTSOL NL COMFORT ofer─â confort maxim juc─âtorilor ╚Öi protec╚Ťie ├«mpotriva traumelor articulare, folosind materiale regenerabile. Este solu╚Ťia perfect─â pentru terenurile sportive orientate spre mediu.

SISTEM COURTSOL

NL COMFORT FINISH PLUS

Sistemul cu cinci straturi pe o covor modular din plut─â de 4 p├ón─â la 10 mm, lipit pe suprafa╚Ťa terenurilor noi sau vechi, ofer─â juc─âtorilor un confort optim, protej├óndu-i de traumatismele articulare ╚Öi folosind materiale regenerabile. Datorit─â finisajului COURTSOL COLOR, COURTSOL NL COMFORT FINISH PLUS se potrive╚Öte ├«n mod deosebit juc─âtorilor care doresc s─â ├«mbine confortul cu viteza de joc

Proiecte sisteme CourtSol


Teren tenis cu suprafete CourtSol, Sistem Stading, Targoviste
Teren tenis cu suprafete CourtSol, Sistem Stading, Targoviste
Teren tenis cu suprafete CourtSol, Sistem Comfort, UAIC Iasi
Teren tenis cu suprafete CourtSol, Sistem Comfort, UAIC Iasi
Amenajare teren tenis CourtSol
Amenajare teren tenis CourtSol Slobozia
  • 1
  • 2

Hai sa ne cunoastem mai bine

Cu o experien╚Ť─â de peste 10 ani ├«n domeniul amenaj─ârii terenurilor sportive, General Sport Field este partenerul t─âu de ├«ncredere ├«n dezvoltarea unui proiect remarcabil.

De-a lungul anilor ne-am perfec╚Ťionat tehnica de lucru ╚Öi ne-am modernizat echipamentele pentru a oferi calitate ╚Öi eficien╚Ť─â. Nu am omis nici caracterul ecologic al materiilor prime, mereu recomand├ónd partenerilor variante prietenoase cu mediul.

EXPERIENTA95%
PROFESIONALISM100%
SERIOZITATE100%
Amenajare teren de fotbal cu gazon artificial
Contacteaza-ne
1
Aveti nevoie de ajutor?
Buna ziua!
Sunt specialist in gazon sintetic! Va pot ajuta cu ceva?