teren tenis pe hard

Teren tenis hard

Terenurile de tenis hard (dure) sunt realizate pe bază de beton sau asfalt. Pentru a atenua duritatea se montează un strat din cauciuc. Vopselele acrylice realizate de producători cu renume la nivel mondial sunt recomandate pentru astfel de terenuri.

Important de menționat este faptul că aplicarea se face exclusiv manual și necesită o tehnică foarte elaborată.

Sistemele create respectă cerințele de ordin tehnic și cele privitoare la calitatea jocului, fiind în același timp rezistente. De asemenea, jocul de poate desfășura indiferent de condițiile vremii. Aceste sisteme sunt realizate la standardele internaționale în materie de sport și protecția mediului.teren tenis

Teren de tenis

Proiectam si realizam teren de tenis hard in functie de specificatiile proiectului dumneavoastra sau reconditionam terenul pe care il aveti aplicand vopseluri acrilice de ultima generatie CourtSol.

mutlisport

Teren multisport

Proiectam si realizam terenuri multisport in functie de specificatiile proiectului dumneavoastra sau reconditionam terenul pe care il aveti aplicand vopseluri acrilice de ultima generatie CourtSol.

piste de alergare

Piste alergare

Proiectam si realizam piste alergare, de biciclete si piste de role in functie de specificatiile proiectului dumneavoastra sau reconditionam pista pe care o aveti aplicand vopseluri acrilice de ultima generatie CourtSol.

Vreti mai multe detalii?


Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul amenajării terenurilor sportive, General Sport Field este partenerul tău de încredere în dezvoltarea unui proiect remarcabil. De-a lungul anilor ne-am perfecționat tehnica de lucru și ne-am modernizat echipamentele pentru a oferi calitate și eficiență. Nu am omis nici caracterul ecologic al materiilor prime, mereu recomandând partenerilor variante prietenoase cu mediul.

Suntem aici ca sa te ajutam!

+407 40 273 552

office@mentenanta-gazon.ro

Strada Levantica nr. 69, Sector 3,

764051, Bucuresti, Romania

Str. Aprodul Purice, nr. 5D

Dorohoi, jud. Botoșani, Romania

Sisteme terenuri tenis pe hard


SISTEM

STANDING

Sistemul CourtSol STANDING este foarte cautat pentru cluburile sportive cu utilizare intensă datorita flexibilitatii ridicate și rezistentei la uzură.

Acest sistem de acoperire este extrem de eficient în restaurarea suprafețelor învechite și erodate, după deoarece dupa procesul de acoperire se obtine o suprafața netedă.

SISTEM

STANDING PLUS

Sistemul CourtSol STANDING PLUS are o finisare specială a vopselei, care permite obtinerea unei viteze superioara a suprafetei de joc.

Este realizat din patru straturi acrilice și poate fi aplicat atât pentru recondiționarea unui teren de sport mai vechi din beton, cât și pentru un teren nou. Vopseaua acrilica oferă un plus de viteză.

SISTEM

TURNAMENT

Sistemul CourtSol TURNAMENT este un sistem de acoperire compus din cinci straturi si se poate folosi atat pentru acoperirea terenurilor de sport noi cat si pentru cele mai vechi.

Acoperirea de inalta rezistenta, flexibilitatea si textura fină a suprafeței va ajuta sa obtineti un joc satisfăcător din toate punctele de vedere.

SISTEM

PRO

Sistemul CourtSol PRO este un sistem de acoperire cu opt straturi care se foloseste la acoperirea suprafețelor noi sau existente de terenuri de tenis.

Amestecul unic de agregate de cauciuc de dimensiuni speciale conferă un efect de pernă deosebit, contribuind la reducerea oboselii jucătorului.

SISTEM

PRO PLUS

Sistemul CourtSol PRO PLUS este un sistem de acoperire profesional cu noua straturi si se foloseste in special in acoperirea suprafetelor terenurilor de tenis – atat cele noi cat si cele existente.

Cel de al noulea strat asigura o finisare suplimentara a vopselei pentru viteza crescuta a suprafetei de joc.

SISTEM

CONFORT

Sistemul CourtSol COMFORT este un sistem de acoperire pentru confortul jucatorilor, asa cum ii spune si numele. Particularitatea constă în aplicarea rășinilor pe un strat de cauciuc moale care este initial lipit pe suprafața de joc.

Acest sistem reduce riscul accidentarilor si este folosit atat in acoperirea terenurilor multi sport cat si a terenurilor de joaca

SISTEM

CONFORT PLUS

Sistemul CourtSol COMFORT PLUS este un sistem acrilic cu cinci straturi pe un covor de cauciuc special conceput pentru a se conforma cerințelor standard EN 14877, zone de sport în aer liber.

Aceasta particularitate ii confera rezistenta in conditii de umezeala sau caldura excesiva, pastrand in acelasi timp aderenta maxima.

SISTEM

INTERIOR

Sistemul CourtSol ACRILIC este un sistem cu cinci straturi pe un covor de cauciuc special conceput pentru a se potrivi cerințelor standard EN 14904 si se foloseste in acoperirea suprafetelor interioare la terenurile multisport.

Particularitatea sistemului consta in rezistenta la uzura doar in conditii de teren uscat, in timp ce frictiunea ramane in parametri optimi

Proiecte sisteme CourtSol


Amenajare teren tenis CourtSol
Amenajare teren tenis CourtSol Slobozia
Amenajare teren tenis CourtSol
Amenajare teren tenis CourtSol Constanta

Hai sa ne cunoastem mai bine

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul amenajării terenurilor sportive, General Sport Field este partenerul tău de încredere în dezvoltarea unui proiect remarcabil.

De-a lungul anilor ne-am perfecționat tehnica de lucru și ne-am modernizat echipamentele pentru a oferi calitate și eficiență. Nu am omis nici caracterul ecologic al materiilor prime, mereu recomandând partenerilor variante prietenoase cu mediul.

EXPERIENTA95%
PROFESIONALISM100%
SERIOZITATE100%
sistem confort plus
Contacteaza-ne
1
Aveti nevoie de ajutor?
Buna ziua!
Sunt specialist in gazon sintetic! Va pot ajuta cu ceva?