Servicii general sport field

Amenajare teren sintetic

Amenajari teren sport cu gazon artificial sintetic

Amenajam: stadioane, baze sportive, terenuri sportive, terenuri private, la standarde inalte de calitate. Unic distribuitor pe Romania, cu o gama larga de gazon artificial sintetic din import.

Serviciile oferite de noi s-au situat in ultimii ani in fruntea industriei amenajarilor suprafetelor sportive din Romania, acest lucru permitandu-ne sa fim in permanenta la curent cu orice schimbare ce a avut loc in acești ani precum si a ne adapta serviciile in consecinta. Acest lucru a insemnat ca proiectele noastre sunt intotdeauna dezvoltate in conformitate cu cele mai inalte performante si tehnologii in sport, ceea ce le face cele mai bune de pe piata.

Noi intelegem ca aceste proiecte necesita o planificare si o dezvoltare atenta si sunt adesea legate de unele investitii semnificative. Complexitatea lor determina ca acestea ar trebui sa fie efectuate de o companie profesionista in amenajarea suprafetelor sportive, asigurand, prin urmare satisfactia clientilor nostri.

Utilizam cele mai bune materiale pentru proiectul dumneavoastra si vom folosi expertiza noastra pentru a va oferi o baza sportiva care va imbunatati performantele utilizatorilor sai ori de cate ori o vor folosi si care va continua sa impresioneze de fiecare data.

Amenajare teren sintetic 4 Copy

TEREN SINTETIC DE CALITATE

Folosim doar gazon de calitate ╚Öi ├«╚Ťi punem la dispozi╚Ťie at├ót mostre, c├ót ╚Öi fi╚Öe tehnice. Ai siguran╚Ťa c─â primesti exact ce ╚Ťi se promite!

DURATA DE VIATA MAI MARE

Mont─âm ╚Öi facem mentenan╚Ťa terenului sintetic folosind utilaje profesionale automate, ceea ce ├«l face mai durabil, deci o investi╚Ťie anual─â mai mic─â.

POSIBILITATE MUTARE TEREN

I╚Ťi mut─âm ├«ntregul teren f─âr─â pierderi, folosind cele mai performante utilaje pentru recuperare nisip ╚Öi granule de cauciuc

Vreti mai multe detalii?


Cu o experien╚Ť─â de peste 15 ani ├«n domeniul amenaj─ârii terenurilor sportive, General Sport Field este partenerul t─âu de ├«ncredere ├«n dezvoltarea unui proiect remarcabil. De-a lungul anilor ne-am perfec╚Ťionat tehnica de lucru ╚Öi ne-am modernizat echipamentele pentru a oferi calitate ╚Öi eficien╚Ť─â. Nu am omis nici caracterul ecologic al materiilor prime, mereu recomand├ónd partenerilor variante prietenoase cu mediul.

Suntem aici ca sa te ajutam!

+407 40 273 552
office@mentenanta-gazon.ro
Strada Levantica nr. 69, Sector 3,
764051, Bucuresti, Romania
Str. Aprodul Purice, nr. 5D
Dorohoi, jud. Botoșani, Romania

Amenajarea unui teren cu gazon artificial sintetic este o solu╚Ťie modern─â ╚Öi eficient─â pentru a crea spa╚Ťii sportive versatile ╚Öi durabile. La General Sport Field, suntem specializa╚Ťi ├«n proiectarea ╚Öi instalarea de terenuri cu gazon sintetic de ├«nalt─â calitate, adaptate pentru o varietate de sporturi ╚Öi activit─â╚Ťi.

Deoarece stim ca va doriti un teren de sport de calitate, montat ireprosabil, echipa noastra de specialisti este mereu pregatita sa va ofere cele mai bune servicii de montaj, dar va sta la dispozitie si pentru orice problema de natura tehnica pe care o intampinati.

Gazonul artificial sintetic pe care ├«l oferim este ideal pentru terenuri de fotbal, rugby, hochei, tenis ╚Öi multe alte sporturi. Avantajul principal al acestui tip de suprafa╚Ť─â este durabilitatea sa extraordinar─â. Gazonul sintetic rezist─â la uzur─â intens─â ╚Öi condi╚Ťii meteorologice variate, men╚Ťin├óndu-╚Öi aspectul estetic ╚Öi func╚Ťionalitatea pentru o perioad─â ├«ndelungat─â. Acest lucru reduce semnificativ nevoia de ├«ntre╚Ťinere ╚Öi repara╚Ťii frecvente, f─âc├óndu-l o op╚Ťiune cost-eficient─â pe termen lung.

Pentru amenajarea terenurilor de fotbal exista mai variante de gazon cu inaltimea firelor de iarba diferite. Gazonul sintetic cu inaltimea firului de 40 sau 60 mm este doar una din multele variante.

Firul de iarba sintetica, poate fi fibrilat sau monofilament. Cel fibrilat este mai rezistent in timp, agreat de FIFA si UEFA. In schimb firul monofilament imita aproape perfect firul de iarba naturala, fiind mult mai aspectos.

Un aspect de care trebuie sa se tina cont este suprafata pe care se monteaza gazonul artificial, poate fi din bitum, placa de beton armat, sau un pat de piatra concasata foarte bine tasata. Piatra concasata este recomandata de toti producatorii de gazon sintetic oferind un drenaj de 100%.

La General Sport Field, ne angaj─âm s─â folosim cele mai bune materiale ╚Öi tehnologii disponibile pe pia╚Ť─â. Gazonul nostru sintetic este conceput pentru a oferi performan╚Ť─â maxim─â, siguran╚Ť─â pentru juc─âtori ╚Öi un aspect estetic pl─âcut. Fiecare proiect este abordat cu o aten╚Ťie deosebit─â la detalii, asigur├óndu-ne c─â terenul finit va ├«ndeplini ╚Öi dep─â╚Öi a╚Ötept─ârile clien╚Ťilor no╚Ötri.

Echipa noastr─â de exper╚Ťi lucreaz─â ├«ndeaproape cu fiecare client pentru a personaliza proiectul ├«n func╚Ťie de nevoile ╚Öi bugetul disponibil. Fie c─â este vorba de un teren pentru o ╚Öcoal─â, un parc public sau un complex sportiv, ne asigur─âm c─â solu╚Ťia final─â este practic─â, durabil─â ╚Öi estetic─â. Aleg├ónd General Sport Field pentru amenajarea terenului dumneavoastr─â cu gazon artificial sintetic, investi╚Ťi ├«ntr-o solu╚Ťie de ├«nalt─â calitate care va aduce beneficii comunit─â╚Ťii dumneavoastr─â pentru ani de zile

Avantaje gazon artificial sintetic

De ce ai alege s─â ├«┼úi complici investi┼úia in terenul tau de sport cu foarte multe aspecte dificile ce ┼úin de montajul ┼či ├«ntre┼úinerea gazonului natural, c├ónd ai la dispozi┼úie o alternativ─â accesibil─â ┼či func┼úional─â ce prezint─â multiple avantaje?


resitenta sporita

Rezistenta sporita

Cel mai mare avantaj al gazonului sintetic artificial este rezistenta acestuia la agentii climatici ceea ce inseamna costuri reduse de intretinere. Si nu ne referim doar la rezistenta la ploi sau grindina, ci si la faptul ca, datorita filtrelor UV incorporate in firul sintetic, gazonul artificial este mereu verde

cloudy

Posibilitatea de a folosi suprafata in orice anotimp

Substratul gazonului artificial este alcatuit dintr-un material permeabil si are un sistem de drenaj care impiedica formarea de balti pe teren. Astfel, terenul poate fi folosit si imediat dupa o furtuna.

low price

Costuri de intretinere reduse

Gazonul artificial este o alternativ─â economic─â oferind aspectul ╚Öi senza╚Ťia unui gazon natural f─âr─â toate cheltuielile de ├«ntre╚Ťinere care sunt generate de acesta din urma. Datorit─â progreselor de ast─âzi, gazonul sintetic arat─â ca cel natural fara prea mari diferente.

football symbol with ball and wrenches with leaves

Pretabil atat amatori, cat si pentru profesionisti

Indiferent de activitatea practicat─â pe terenul acoperit cu gazon artificial (fie c─â este fotbal, volei, rugby, baseball etc), acesta este proiectat s─â reziste ╚Öocurilor, loviturilor, av├ónd ╚Öi propriet─â╚Ťi excelente anti-aderente.

sport

Conditii bune de joc

Gazonul artificial are toate calitatile dorite pentru a concura cu cel natural. Acesta este fabricat in asa fel incat sa indeplineasca toate cerintele tehnice ale jocurilor sportive si sa imite atat aspectul cat si calitatile de joc ale gazonului natural.

football

Velocitate redusa datorita nisipului

In cazul gazonului artificial, viteza mingii este mai redusa datorita nisipului care absoarbe din energia acesteia. Pentru juc─âtori, ritmul perceput al unei suprafe╚Ťe este afectat at├ót de vitez mingii, c├ót ╚Öi de ├«n─âl╚Ťimea sariturii acesteia

premium quality

Aspect impecabil al terenului de joc

In cazul terenului de sport cu gazon natural este nevoie de efort pentru a men╚Ťine un aspect frumos ╚Öi ├«ngrijit. Prin comparatie, terenul de sport cu gazon artificial arata impecabil in orice conditii, chiar si dupa o ploaie puternica.

injury

Reduce riscul de accidentari

Terenul de sport amenajat cu gazon artificial sintetic, datorita capacitatii de amortizare mult mai bune decat in cazul gazonului natural, protejeaza pielea si incheieturile in cazul caderii jucatorilor. In felul acesta evitam accidentele nedorite care se pot petrece pe orice spatiul de joc

Tot ce Trebuie s─â ╚śtii despre Amenajarea unui Teren sport cu Gazon Sintetic - ├Äntreb─âri ╚Öi R─âspunsuri Esen╚Ťiale


Amenajarea unui teren sportiv cu gazon sintetic poate fi o aventur─â plin─â de satisfac╚Ťii! Descoper─â ├«n ghidul nostru "Tot ce Trebuie s─â ╚śtii" r─âspunsurile esen╚Ťiale care te vor ajuta s─â transformi acest proiect ├«ntr-o realitate de succes.

Amenajare teren multisport cu gazon artificial
Amenajare teren de fotbal cu gazon artificial

Ce Aspecte Esen╚Ťiale Trebuie S─â Iei ├«n Considerare C├ónd Amenajezi un Teren Sportiv?

Amenajarea unui teren sportiv este un proces complex ╚Öi detaliat, care necesit─â aten╚Ťie la o serie de factori cruciali pentru a asigura succesul ╚Öi func╚Ťionalitatea acestuia. Iat─â c├óteva aspecte cheie pe care trebuie s─â le iei ├«n considerare:

1. Alegerea Activit─â╚Ťilor Sportive: Primul pas este s─â decizi ce sporturi dore╚Öti s─â g─âzduie╚Öti pe terenul t─âu. Trebuie s─â iei ├«n considerare interesele comunit─â╚Ťii tale ╚Öi s─â te ├«ntrebi care sporturi lipsesc ├«n zona respectiv─â. De asemenea, este important s─â te g├ónde╚Öti la grupele de v├órst─â pe care dore╚Öti s─â le atragi.

2. Selectarea Tipului de Paviment ╚Öi Calitatea Acestuia: Pavimentul este un element fundamental al terenului sportiv. Fie c─â alegi gazon artificial pentru fotbal sau tenis, sau suprafete CourtSol pentru atletism ╚Öi alte sporturi, trebuie s─â te asiguri c─â materialul ales este durabil, sigur ╚Öi adecvat pentru tipurile de activit─â╚Ťi pe care le vei g─âzdui.

3. Optimizarea Utiliz─ârii Spa╚Ťiului: Pentru terenurile mai mici, este esen╚Ťial s─â g─âse╚Öti modalit─â╚Ťi eficiente de a ├«mp─âr╚Ťi ╚Öi optimiza spa╚Ťiul, astfel ├«nc├ót s─â po╚Ťi g─âzdui mai multe tipuri de sporturi. Solu╚Ťiile pot include suprapunerea terenurilor sau utilizarea unor designuri inteligente care maximizeaz─â func╚Ťionalitatea fiec─ârui metru p─âtrat.

4. Sistemul de Drenaj: Un sistem de drenaj eficient este vital pentru men╚Ťinerea calit─â╚Ťii ╚Öi durabilit─â╚Ťii terenului. Asigur─â-te c─â terenul t─âu are un sistem bine proiectat pentru a preveni inunda╚Ťiile ╚Öi pentru a men╚Ťine o suprafa╚Ť─â de joc uscat─â ╚Öi sigur─â ├«n orice condi╚Ťii meteorologice.

5. Iluminatul: Iluminatul este esen╚Ťial nu doar pentru jocurile nocturne, ci ╚Öi pentru siguran╚Ťa general─â a terenului. Un sistem de iluminare eficient, precum cel cu LED-uri, poate reduce costurile de energie ╚Öi poate asigura condi╚Ťii optime de joc chiar ╚Öi dup─â l─âsarea ├«ntunericului.

La General Sport Field, ├«n╚Ťelegem complexitatea ╚Öi importan╚Ťa fiec─ârui aspect men╚Ťionat ╚Öi suntem dedica╚Ťi s─â oferim servicii profesionale ╚Öi personalizate pentru fiecare proiect. Echipa noastr─â de exper╚Ťi v─â va ghida ├«n fiecare etap─â a procesului, de la planificarea ini╚Ťial─â p├ón─â la finalizarea terenului, pentru a v─â asigura c─â investi╚Ťia dumneavoastr─â va fi una de succes, care aduce beneficii durabile comunit─â╚Ťii dumneavoastr─â.

Diversitate și Calitate: Ce Tipuri de Terenuri Sportive Realizează General Sport Field?

La General Sport Field, diversitatea ╚Öi calitatea sunt cuvintele-cheie care ne ghideaz─â ├«n crearea de terenuri sportive. Fie c─â este vorba de un teren de fotbal, tenis sau un complex multisport, ne dedic─âm s─â construim spa╚Ťii care s─â r─âspund─â nevoilor ╚Öi a╚Ötept─ârilor clien╚Ťilor no╚Ötri. Iat─â o privire detaliat─â asupra tipurilor de terenuri sportive pe care le oferim:

1. Teren de Fotbal cu Gazon Artificial: Terenurile noastre de fotbal cu gazon artificial sunt proiectate pentru a oferi o experien╚Ť─â de joc superioar─â. Utiliz─âm gazon sintetic de ├«nalt─â calitate, care imit─â c├ót mai fidel propriet─â╚Ťile gazonului natural, dar cu avantajele suplimentare ale durabilit─â╚Ťii ╚Öi ├«ntre╚Ťinerii reduse. Aceste terenuri sunt ideale pentru toate nivelurile de joc, de la amatori la profesioni╚Öti, asigur├ónd o suprafa╚Ť─â de joc uniform─â, sigur─â ╚Öi rezistent─â la uzur─â intens─â.

2. Teren de Tenis cu Gazon Artificial: Gazonul artificial pentru terenurile de tenis ofer─â o suprafa╚Ť─â de joc uniform─â ╚Öi previzibil─â, esen╚Ťial─â pentru performan╚Ťa ╚Öi siguran╚Ťa juc─âtorilor. Avantajele sale includ o ├«ntre╚Ťinere minim─â ╚Öi o durat─â de via╚Ť─â ├«ndelungat─â, f─âc├óndu-l o alegere economic─â ╚Öi practic─â. Terenurile noastre de tenis cu gazon artificial sunt proiectate pentru a satisface standardele ridicate ale juc─âtorilor ╚Öi ale competi╚Ťiilor.

3. Teren Multisport cu Gazon Artificial: Terenurile multisport cu gazon artificial sunt solu╚Ťia ideal─â pentru comunit─â╚Ťi ╚Öi institu╚Ťii care doresc s─â ofere o varietate de activit─â╚Ťi sportive ├«ntr-un singur spa╚Ťiu. Acest tip de teren este extrem de versatil ╚Öi poate g─âzdui diverse sporturi, cum ar fi fotbal, handbal, baschet ╚Öi volei. Avantajele includ o utilizare eficient─â a spa╚Ťiului ╚Öi capacitatea de a r─âspunde nevoilor multiple ale utilizatorilor.

4. Teren Multisport cu Suprafe╚Ťe CourtSol: Pentru clien╚Ťii care caut─â o suprafa╚Ť─â mai specializat─â, oferim terenuri multisport cu suprafe╚Ťe CourtSol. Aceste terenuri sunt ideale pentru o gam─â larg─â de activit─â╚Ťi, inclusiv atletism ╚Öi sporturi de echip─â. CourtSol ofer─â o suprafa╚Ť─â durabil─â, sigur─â ╚Öi confortabil─â, optimizat─â pentru performan╚Ť─â ╚Öi rezisten╚Ť─â ├«n condi╚Ťii diverse.

5. Teren de Tenis cu Suprafe╚Ťe CourtSol: Terenurile noastre de tenis cu suprafe╚Ťe CourtSol sunt concepute pentru a oferi o experien╚Ť─â de joc premium. CourtSol este recunoscut pentru calit─â╚Ťile sale de amortizare ╚Öi durabilitate, oferind o suprafa╚Ť─â de joc excelent─â at├ót pentru juc─âtorii amatori, c├ót ╚Öi pentru cei profesioni╚Öti. Aceste terenuri sunt proiectate pentru a rezista ├«n timp ╚Öi pentru a oferi un joc consistent ╚Öi pl─âcut.

Fiecare proiect pe care ├«l realiz─âm la General Sport Field este adaptat pentru a r─âspunde nevoilor specifice ale fiec─ârui client. De la selec╚Ťia materialelor p├ón─â la designul final, ne concentr─âm pe oferirea unei calit─â╚Ťi excep╚Ťionale ╚Öi a unei experien╚Ťe de utilizare optim─â. Echipa noastr─â de profesioni╚Öti lucreaz─â ├«ndeaproape cu fiecare client pentru a asigura c─â fiecare teren sportiv construit este nu doar func╚Ťional, ci ╚Öi un spa╚Ťiu unde sportul ╚Öi comunitatea se pot ├«nt├ólni ╚Öi dezvolta ├«mpreun─â.

Cum Poate Fi un Teren Sportiv o Investi╚Ťie Profitabil─â?

Investi╚Ťia ├«ntr-un teren sportiv poate fi o afacere extrem de profitabil─â, mai ales ├«ntr-o lume ├«n care interesul pentru un stil de via╚Ť─â activ ╚Öi s─ân─âtos este ├«n cre╚Ötere. Construirea unui teren sportiv nu doar c─â permite dezvoltarea unei baze solide de clien╚Ťi ├«ntr-un timp relativ scurt, dar este ╚Öi o investi╚Ťie care se poate amortiza ├«n primii doi sau trei ani, dac─â este gestionat─â corect.

Pentru a ├«n╚Ťelege mai bine acest poten╚Ťial, s─â lu─âm ca exemplu un teren multisport de dimensiuni 42x22 metri, cu gazon de 50mm, a c─ârui valoare total─â este de 31.000 de Euro. Presupun├ónd c─â acest teren este ├«nchiriat pentru minim 6 ore pe zi, 15 zile pe lun─â, timp de 8 luni pe an, la un tarif de 25 de Euro pe or─â, venitul lunar se ridic─â la 2250 de Euro. Astfel, rentabilitatea anual─â a investi╚Ťiei este de (2250 Euro * 8 luni) / 31.000 Euro, ceea ce reprezint─â un procent impresionant de 58%.

Mai mult, pentru a determina perioada de amortizare a investi╚Ťiei, raport─âm costul total al terenului la veniturile anuale. ├Ämp─âr╚Ťind 31.000 de Euro la venitul anual de 18.000 de Euro (2250 Euro * 8 luni), rezult─â c─â investi╚Ťia se poate recupera ├«n mai pu╚Ťin de doi ani. Este important de men╚Ťionat c─â aceste calcule sunt orientative ╚Öi nu includ cheltuielile sau taxele lunare.

Pe l├óng─â veniturile generate prin ├«nchiriere, exist─â ╚Öi alte modalit─â╚Ťi de a monetiza terenul. De exemplu, plasa de delimitare poate fi folosit─â pentru publicitate, gener├ónd venituri suplimentare. De asemenea, organizarea de competi╚Ťii ╚Öi evenimente sportive poate fi o excelent─â metod─â de promovare a afacerii, atr─âg├ónd mai mul╚Ťi clien╚Ťi ╚Öi sporind vizibilitatea terenului.

├Än concluzie, un teren sportiv poate fi o afacere extrem de rentabil─â, cu un poten╚Ťial mare de cre╚Ötere ╚Öi recuperare rapid─â a investi╚Ťiei. Cu o planificare atent─â ╚Öi o gestionare eficient─â, un teren sportiv poate deveni un punct central ├«n comunitate, aduc├ónd beneficii at├ót proprietarilor, c├ót ╚Öi utilizatorilor s─âi.

Proiecte amenajare teren sintetic

ne m├óndrim cu o istorie bogat─â ├«n realizarea de proiecte impresionante de amenajare a terenurilor cu gazon sintetic. Fiecare proiect pe care ├«l abord─âm este o dovad─â a angajamentului nostru fa╚Ť─â de calitate, inova╚Ťie ╚Öi excelen╚Ť─â. De-a lungul anilor, am avut privilegiul de a colabora cu diverse institu╚Ťii, cluburi sportive ╚Öi comunit─â╚Ťi pentru a transforma viziunile lor ├«n realit─â╚Ťi concrete ╚Öi durabile. Fie c─â a fost vorba de crearea unui teren de fotbal pentru un liceu, amenajarea unui spa╚Ťiu polivalent pentru o comunitate local─â sau dezvoltarea unui complex sportiv de top, fiecare proiect a fost o oportunitate de a demonstra m─âiestria ╚Öi expertiza noastr─â ├«n domeniul amenaj─ârilor sportive cu gazon sintetic


Realizare teren multisport - Baza Sportiva Pomarla-Botosani
Realizare teren multisport ÔÇô Baza Sportiva Pomarla-Botosani
Amenajare teren fotbal FRF Piatra Neamt
Amenajare teren fotbal FRF Piatra Neamt
Amenajare teren multisport cu gazon artificial Ramnicu Valcea
Amenajare teren multisport cu gazon artificial Ramnicu Valcea

Hai sa ne cunoastem mai bine

Cu o experien╚Ť─â de peste 10 ani ├«n domeniul amenaj─ârii terenurilor sportive, General Sport Field este partenerul t─âu de ├«ncredere ├«n dezvoltarea unui proiect remarcabil.

De-a lungul anilor ne-am perfec╚Ťionat tehnica de lucru ╚Öi ne-am modernizat echipamentele pentru a oferi calitate ╚Öi eficien╚Ť─â. Nu am omis nici caracterul ecologic al materiilor prime, mereu recomand├ónd partenerilor variante prietenoase cu mediul.

EXPERIENTA95%
PROFESIONALISM100%
SERIOZITATE100%
Amenajare teren de fotbal cu gazon artificial
Contacteaza-ne
1
Aveti nevoie de ajutor?
Buna ziua!
Sunt specialist in gazon sintetic! Va pot ajuta cu ceva?