Amenajare teren sintetic

Amenajari teren cu gazon artificial sintetic

Amenajam: stadioane, baze sportive, terenuri sportive, terenuri private, la standarde inalte de calitate. Unic distribuitor pe Romania, cu o gama larga de gazon artificial sintetic din import.

Serviciile oferite de noi s-au situat in ultimii ani in fruntea industriei amenajarilor suprafetelor sportive din Romania, acest lucru permitandu-ne sa fim in permanenta la curent cu orice schimbare ce a avut loc in acești ani precum si a ne adapta serviciile in consecinta. Acest lucru a insemnat ca proiectele noastre sunt intotdeauna dezvoltate in conformitate cu cele mai inalte performante si tehnologii in sport, ceea ce le face cele mai bune de pe piata.

Noi intelegem ca aceste proiecte necesita o planificare si o dezvoltare atenta si sunt adesea legate de unele investitii semnificative. Complexitatea lor determina ca acestea ar trebui sa fie efectuate de o companie profesionista in amenajarea suprafetelor sportive, asigurand, prin urmare satisfactia clientilor nostri.

Utilizam cele mai bune materiale pentru proiectul dumneavoastra si vom folosi expertiza noastra pentru a va oferi o baza sportiva care va imbunatati performantele utilizatorilor sai ori de cate ori o vor folosi si care va continua sa impresioneze de fiecare data.

TEREN SINTETIC DE CALITATE

Folosim doar gazon de calitate și îți punem la dispoziție atât mostre, cât și fișe tehnice. Ai siguranța că primesti exact ce ți se promite!

DURATA DE VIATA MAI MARE

Montăm și facem mentenanța terenului sintetic folosind utilaje profesionale automate, ceea ce îl face mai durabil, deci o investiție anuală mai mică.

POSIBILITATE MUTARE TEREN

Iți mutăm întregul teren fără pierderi, folosind cele mai performante utilaje pentru recuperare nisip și granule de cauciuc

Vreti mai multe detalii?


Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul amenajării terenurilor sportive, General Sport Field este partenerul tău de încredere în dezvoltarea unui proiect remarcabil. De-a lungul anilor ne-am perfecționat tehnica de lucru și ne-am modernizat echipamentele pentru a oferi calitate și eficiență. Nu am omis nici caracterul ecologic al materiilor prime, mereu recomandând partenerilor variante prietenoase cu mediul.

Suntem aici ca sa te ajutam!

+407 40 273 552

office@mentenanta-gazon.ro

Strada Levantica nr. 69, Sector 3,

764051, Bucuresti, Romania

Str. Aprodul Purice, nr. 5D

Dorohoi, jud. Botoșani, Romania

Deoarece stim ca va doriti un teren de sport de calitate, montat ireprosabil, echipa noastra de specialisti este mereu pregatita sa va ofere cele mai bune servicii de montaj, dar va sta la dispozitie si pentru orice problema de natura tehnica pe care o intampinati.

Pentru amenajarea terenurilor de fotbal exista mai variante de gazon cu inaltimea firelor de iarba diferite. Gazonul sintetic cu inaltimea firului de 40 sau 60 mm este doar una din multele variante.

Firul de iarba sintetica, poate fi fibrilat sau monofilament. Cel fibrilat este mai rezistent in timp, agreat de FIFA si UEFA. In schimb firul monofilament imita aproape perfect firul de iarba naturala, fiind mult mai aspectos.

Un aspect de care trebuie sa se tina cont este suprafata pe care se monteaza gazonul artificial, poate fi din bitum, placa de beton armat, sau un pat de piatra concasata foarte bine tasata. Piatra concasata este recomandata de toti producatorii de gazon sintetic oferind un drenaj de 100%.

Amenajare teren sintetic
Amenajare teren sintetic
Instalare gazon artificial
Amenajare teren sintetic

Avantaje gazon artificial sintetic

De ce ai alege să îţi complici investiţia in terenul tau de sport cu foarte multe aspecte dificile ce ţin de montajul şi întreţinerea gazonului natural, când ai la dispoziţie o alternativă accesibilă şi funcţională ce prezintă multiple avantaje?


resitenta sporita

Rezistenta sporita

Cel mai mare avantaj al gazonului sintetic artificial este rezistenta acestuia la agentii climatici ceea ce inseamna costuri reduse de intretinere. Si nu ne referim doar la rezistenta la ploi sau grindina, ci si la faptul ca, datorita filtrelor UV incorporate in firul sintetic, gazonul artificial este mereu verde

cloudy

Posibilitatea de a folosi suprafata in orice anotimp

Substratul gazonului artificial este alcatuit dintr-un material permeabil si are un sistem de drenaj care impiedica formarea de balti pe teren. Astfel, terenul poate fi folosit si imediat dupa o furtuna.

low price

Costuri de intretinere reduse

Gazonul artificial este o alternativă economică oferind aspectul și senzația unui gazon natural fără toate cheltuielile de întreținere care sunt generate de acesta din urma. Datorită progreselor de astăzi, gazonul sintetic arată ca cel natural fara prea mari diferente.

football symbol with ball and wrenches with leaves

Pretabil atat amatori, cat si pentru profesionisti

Indiferent de activitatea practicată pe terenul acoperit cu gazon artificial (fie că este fotbal, volei, rugby, baseball etc), acesta este proiectat să reziste șocurilor, loviturilor, având și proprietăți excelente anti-aderente.

sport

Conditii bune de joc

Gazonul artificial are toate calitatile dorite pentru a concura cu cel natural. Acesta este fabricat in asa fel incat sa indeplineasca toate cerintele tehnice ale jocurilor sportive si sa imite atat aspectul cat si calitatile de joc ale gazonului natural.

football

Velocitate redusa datorita nisipului

In cazul gazonului artificial, viteza mingii este mai redusa datorita nisipului care absoarbe din energia acesteia. Pentru jucători, ritmul perceput al unei suprafețe este afectat atât de vitez mingii, cât și de înălțimea sariturii acesteia

premium quality

Aspect impecabil al terenului de joc

In cazul terenului de sport cu gazon natural este nevoie de efort pentru a menține un aspect frumos și îngrijit. Prin comparatie, terenul de sport cu gazon artificial arata impecabil in orice conditii, chiar si dupa o ploaie puternica.

injury

Reduce riscul de accidentari

Terenul de sport amenajat cu gazon artificial sintetic, datorita capacitatii de amortizare mult mai bune decat in cazul gazonului natural, protejeaza pielea si incheieturile in cazul caderii jucatorilor. In felul acesta evitam accidentele nedorite care se pot petrece pe orice spatiul de joc

Proiecte amenajare teren sintetic


Amenajare teren fotbal FRF Piatra Neamt
Amenajare teren fotbal FRF Piatra Neamt
Amenajare teren multisport cu gazon artificial Ramnicu Valcea
Amenajare teren multisport cu gazon artificial Ramnicu Valcea
Amenajare teren de fotbal cu gazon artificial Mărăcineni
Amenajare teren de fotbal cu gazon artificial Mărăcineni

Hai sa ne cunoastem mai bine

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul amenajării terenurilor sportive, General Sport Field este partenerul tău de încredere în dezvoltarea unui proiect remarcabil.

De-a lungul anilor ne-am perfecționat tehnica de lucru și ne-am modernizat echipamentele pentru a oferi calitate și eficiență. Nu am omis nici caracterul ecologic al materiilor prime, mereu recomandând partenerilor variante prietenoase cu mediul.

EXPERIENTA95%
PROFESIONALISM100%
SERIOZITATE100%
Amenajare teren sintetic
Contacteaza-ne
1
Aveti nevoie de ajutor?
Buna ziua!
Sunt specialist in gazon sintetic! Va pot ajuta cu ceva?