Servicii general sport field

Teren tenis cu suprafete CourtSol, Sistem Stading, Targoviste

Denumire proiect:

Amenajare teren tenis cu suprafete CourtSol

Locatie: Targoviste

Tip teren: CourtSol sistem Standing

În orașul Târgoviște, am avut oportunitatea de a dezvolta un proiect remarcabil pentru comunitate - construirea unui teren de tenis modern, echipat cu suprafețe de înaltă calitate CourtSol, Sistem Stading. Această inițiativă a fost ghidată de angajamentul nostru de a oferi condiții excelente pentru practicarea tenisului, atât pentru sportivii locali, cât și pentru oaspeți sau turiști

Am ales suprafața CourtSol, Sistem Stading, pentru proprietățile sale excepționale care garantează un joc de tenis de înaltă calitate. Această suprafață este recunoscută pentru durabilitatea sa, rezistența la condiții meteorologice diverse și capacitatea de a oferi un răspuns consistent al mingii. Sistemul Stading este special conceput pentru a asigura un echilibru ideal între aderență și confort, reducând astfel riscul de accidentări și oferind o experiență de joc plăcută pentru toate nivelurile de abilitate.

Teren tenis cu suprafete CourtSol, Sistem Stading, Targoviste

Procesul de construire a terenului de tenis a fost unul atent planificat și executat cu precizie. De la nivelarea și pregătirea terenului, până la aplicarea suprafeței CourtSol, fiecare etapă a fost realizată cu grijă, asigurându-ne că rezultatul final corespunde standardelor noastre ridicate. Am colaborat cu experți în domeniul amenajărilor sportive pentru a garanta că terenul îndeplinește toate cerințele tehnice și de siguranță.

Facilitățile terenului includ un sistem de iluminat eficient, ce permite jucătorilor să se bucure de teren și după lăsarea serii, precum și o zonă dedicată spectatorilor, pentru a facilita organizarea de competiții și evenimente sportive. De asemenea, am integrat spații de odihnă și relaxare pentru jucători, precum și facilități auxiliare pentru a asigura confortul maxim al tuturor celor prezenți.

Impactul terenului de tenis cu suprafețe CourtSol, Sistem Stading, în Târgoviște, a fost imediat recunoscut. Terenul a devenit un loc preferat pentru sportivi, oferindu-le un spațiu ideal pentru antrenamente, competiții și activități recreative. De asemenea, contribuie la dezvoltarea sportului la nivel local și încurajează comunitatea să adopte un stil de viață activ și sănătos.

Suntem mândri de realizarea acestui proiect în Târgoviște și ne bucurăm că putem oferi un astfel de spațiu sportiv de calitate. Continuăm să ne dedicăm dezvoltării infrastructurii sportive și să susținem activitățile sportive în comunitate, reafirmând angajamentul nostru pentru promovarea sportului și a unui mod de viață sănătos.

Galerie imagini

Apasa pe imagine pentru a deschide galeria la dimensiune mare


Contacteaza-ne
1
Aveti nevoie de ajutor?
Buna ziua!
Sunt specialist in gazon sintetic! Va pot ajuta cu ceva?