Servicii general sport field

Teren de fotbal cu gazon sintetic 50 mm, Craiova

Denumire proiect:

Amenajare teren fotbal cu gazon artificial

Locatie: Craiova

Tip gazon: monofilament 50 mm

În orașul Craiova, am avut privilegiul de a implementa un proiect ambițios - construirea unui teren de fotbal modern, echipat cu gazon sintetic de 50 mm. Acest proiect subliniază angajamentul nostru față de dezvoltarea infrastructurii sportive și oferirea de facilități de înaltă calitate pentru comunitatea locală.

Pentru suprafața terenului, am ales un gazon sintetic de 50 mm, recunoscut pentru proprietățile sale excelente, inclusiv durabilitate, rezistență la uzură și capacitatea de a imita caracteristicile gazonului natural. Acest tip de gazon asigură o suprafață de joc uniformă și sigură, esențială pentru performanța și confortul jucătorilor. De asemenea, este rezistent la condițiile meteorologice variabile și necesită întreținere minimă, fiind o alegere ideală pentru un teren de fotbal folosit intens.

Teren de fotbal cu gazon sintetic 50 mm, Craiova

Procesul de construcție al terenului a fost meticulos și atent planificat. Am început cu pregătirea terenului, asigurându-ne că baza este nivelată și stabilă. Montarea gazonului sintetic a fost realizată cu atenție sporită la detalii, pentru a garanta o instalare corectă și durabilă. Toate etapele proiectului au fost supravegheate de o echipă de profesioniști, care au avut grijă ca terenul să îndeplinească toate standardele de calitate și siguranță.

Terenul de fotbal din Craiova este dotat cu facilități moderne, incluzând sisteme de drenaj eficiente și iluminat de înaltă calitate, care permite utilizarea terenului și în timpul serii. De asemenea, terenul include zone dedicate pentru spectatori, oferind un loc confortabil de unde aceștia pot urmări meciurile.

Impactul terenului de fotbal cu gazon sintetic de 50 mm în Craiova a fost pozitiv și semnificativ. Acesta a devenit un centru vital pentru sport și recreere în comunitate, oferind un loc perfect pentru antrenamente, competiții și activități sportive. Terenul sprijină dezvoltarea talentelor locale și încurajează participarea la activități sportive, contribuind astfel la promovarea unui stil de viață sănătos și activ.

Suntem mândri să fim parte din acest proiect în Craiova și să contribuim la îmbunătățirea facilităților sportive din oraș. Continuăm să ne dedicăm creării de spații sportive de calitate, care răspund nevoilor și așteptărilor comunităților locale, promovând astfel sportul și un mod de viață sănătos pentru toți

Galerie imagini

Apasa pe imagine pentru a deschide galeria la dimensiune mare


Avantaje gazon artificial sintetic

De ce ai alege să îţi complici investiţia in terenul tau de sport cu foarte multe aspecte dificile ce ţin de montajul şi întreţinerea gazonului natural, când ai la dispoziţie o alternativă accesibilă şi funcţională ce prezintă multiple avantaje?


resitenta sporita

Rezistenta sporita

Cel mai mare avantaj al gazonului sintetic artificial este rezistenta acestuia la agentii climatici ceea ce inseamna costuri reduse de intretinere. Si nu ne referim doar la rezistenta la ploi sau grindina, ci si la faptul ca, datorita filtrelor UV incorporate in firul sintetic, gazonul artificial este mereu verde

cloudy

Posibilitatea de a folosi suprafata in orice anotimp

Substratul gazonului artificial este alcatuit dintr-un material permeabil si are un sistem de drenaj care impiedica formarea de balti pe teren. Astfel, terenul poate fi folosit si imediat dupa o furtuna.

low price

Costuri de intretinere reduse

Gazonul artificial este o alternativă economică oferind aspectul și senzația unui gazon natural fără toate cheltuielile de întreținere care sunt generate de acesta din urma. Datorită progreselor de astăzi, gazonul sintetic arată ca cel natural fara prea mari diferente.

football symbol with ball and wrenches with leaves

Pretabil atat amatori, cat si pentru profesionisti

Indiferent de activitatea practicată pe terenul acoperit cu gazon artificial (fie că este fotbal, volei, rugby, baseball etc), acesta este proiectat să reziste șocurilor, loviturilor, având și proprietăți excelente anti-aderente.

sport

Conditii bune de joc

Gazonul artificial are toate calitatile dorite pentru a concura cu cel natural. Acesta este fabricat in asa fel incat sa indeplineasca toate cerintele tehnice ale jocurilor sportive si sa imite atat aspectul cat si calitatile de joc ale gazonului natural.

football

Velocitate redusa datorita nisipului

In cazul gazonului artificial, viteza mingii este mai redusa datorita nisipului care absoarbe din energia acesteia. Pentru jucători, ritmul perceput al unei suprafețe este afectat atât de vitez mingii, cât și de înălțimea sariturii acesteia

premium quality

Aspect impecabil al terenului de joc

In cazul terenului de sport cu gazon natural este nevoie de efort pentru a menține un aspect frumos și îngrijit. Prin comparatie, terenul de sport cu gazon artificial arata impecabil in orice conditii, chiar si dupa o ploaie puternica.

injury

Reduce riscul de accidentari

Terenul de sport amenajat cu gazon artificial sintetic, datorita capacitatii de amortizare mult mai bune decat in cazul gazonului natural, protejeaza pielea si incheieturile in cazul caderii jucatorilor. In felul acesta evitam accidentele nedorite care se pot petrece pe orice spatiul de joc

Contacteaza-ne
1
Aveti nevoie de ajutor?
Buna ziua!
Sunt specialist in gazon sintetic! Va pot ajuta cu ceva?