Proiectare teren sport

PROIECTARE TERENURI SPORTIVE

Aveti nevoie de un proiect pentru terenul dumneavoastra de sport?

Departamentul de proiectare va pune la dispozitie tot ce este necesar pentru ca proiectul dvs. sa se finalizeze si sa corespunda cerintelor, respectand toate normele si detaliile din punct de vedere sportiv si functional.

Încă din faza de proiectare, clientul beneficiază de consilierea noastră. În funcție de locația și destinația terenului, vom recomanda materialele potrivite.

Numeroasele terenuri sportive realizate ne conferă o viziune obiectivă asupra proiectului. Atât funcționalitatea, cât și design-ul, sunt pe lista noastră de priorități. 

Ne dorim să realizăm puncte de reper în comunitatea dvs, locații apreciate pentru calitatea lucrării, dar și pentru frumusețe.

Proiectare teren sport
Proiectare teren sport
Proiectare teren sport
Proiectare teren sport

Vreti mai multe detalii?


Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul amenajării terenurilor sportive, General Sport Field este partenerul tău de încredere în dezvoltarea unui proiect remarcabil. De-a lungul anilor ne-am perfecționat tehnica de lucru și ne-am modernizat echipamentele pentru a oferi calitate și eficiență. Nu am omis nici caracterul ecologic al materiilor prime, mereu recomandând partenerilor variante prietenoase cu mediul.

Suntem aici ca sa te ajutam!

+407 40 273 552

office@mentenanta-gazon.ro

Strada Levantica nr. 69, Sector 3,

764051, Bucuresti, Romania

Str. Aprodul Purice, nr. 5D

Dorohoi, jud. Botoșani, Romania

În lipsa unei bune proiectări și construcții, terenul de sport cu gazon artificial sintetic poate rezista un an sau doi, după care va avea nevoie de lucrări de renovare.

Avand in vedere ca o parte din lucrările de reconstrucție pe care le facem, sunt realizate pe terenuri greșit proiectate sau gresit executate, de aceea este foarte important ca întreg proiectul să fie realizat corect și profesionist, de catre o firma specializata in astfel de proiecte, cu experienta cât mai multa în domeniu.

Proiectare teren sport

Avem experiența și expertiza necesare pentru ca proiectul dumneavoastră să fie un succes. Echipa noastră are experiență în toate aspectele legate de instalare, de la scurgerea apelor pluviale la suprafețe de joc, tribune, iluminat, toalete, parcări și întreținere..

Terenurile de sport au nevoi diferite în funcție de tipul de activitate și de nivelul de utilizare. Echipa noastră vă va ajuta să găsiți cel mai bun produs pentru circumstanțele dumneavoastră. De la sisteme de gazon sintetic de înaltă performanță la suprafețe elastice, vă putem oferi ceea ce aveți nevoie.

Daca inca nu v-ati decis asupra faptului ca este necesara o echipa profesionista care sa livreze terenul de sport „la cheie” dorim sa va prezentam urmatoarele aspecte de care ar trebui sa tineti cont inainte de a incepe proiectul:

Echipa de proiectare si executie trebuie sa:

Aibe o experiența în construcții de terenuri sportive. Specificațiile fiecărui teren de sport sunt extrem de diferite, de aceea trebuie să alegeți o echipă specializată care cunoaște aceste particularități

Să acorde o atenție sporită la problemele și ideile dumneavoastra si sa le puna in practica din punct de vedere tehnic, atat in faza de proiect cat si in faza de constructie a terenului sau bazei sportive.

Toate terenurile de sport au functionalitati diferite, in functie de sportul practicat. Proiectantul terenului de tenis trebuie sa vă ofere soluții de design speciale pentru nevoile dvs., și să creeze un design potrivit terenului de sport dorit : fotbal, tenis, baschet, handbal, multifuncțional sau altele

De asemenea, comunicarea este foarte importanta pentru ca proiectul dumneavoastra sa devina realitate. Executantul trebuie sa ofere informatii specifice si clare in fiecare stadiu al proiectului, legate de modul in care se desfasoara activitatea

Realizarile noastre

Suntem mereu în prima linie a tehnologiei și a celor mai recente tendințe în materie de amenajari terenuri de sport cu gazon artificial si alte facilități sportive. Experții noștri au o înțelegere profundă a nevoilor tuturor tipurilor de sport, garantându-vă că serviciile noastre se vor potrivi cerințelor dumneavoastră specifice.

0

Peste 15 ani

de experienta

0

Peste 500 terenuri

de sport finalizate

0

Peste 450 de

clienti multumiti

0

Feedback

pozitiv

De ce sa ne alegi?

Prin calitate intelegem cerinta clientilor nostri referitoare la fiabilitate, flexibilate si competenta pe care se pot baza cu siguranta.

PROFESIONALISM

Va oferim consultanta gratuita si suport logistic pentru realizarea proiectului la cele mai inalte standarde de calitate.

CALITATE

Corespundem tuturor cerintelor, respectand toate normele si detaliile din punct de vedere sportiv si functional.

FIABILITATE

Pentru realizarea oricarui teren de sport va oferim toata gama profesionala de materiale si instalatii sportive.

FLEXIBILITATE

Va punem la dispozitie tot ce este necesar pentru ca proiectul dumneavoastra sa se finalizeze si sa corespunda cerintelor.

Hai sa ne cunoastem mai bine

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul amenajării terenurilor sportive, General Sport Field este partenerul tău de încredere în dezvoltarea unui proiect remarcabil.

De-a lungul anilor ne-am perfecționat tehnica de lucru și ne-am modernizat echipamentele pentru a oferi calitate și eficiență. Nu am omis nici caracterul ecologic al materiilor prime, mereu recomandând partenerilor variante prietenoase cu mediul.

EXPERIENTA95%
PROFESIONALISM100%
SERIOZITATE100%
Instalare gazon artificial
Contacteaza-ne
1
Aveti nevoie de ajutor?
Buna ziua!
Sunt specialist in gazon sintetic! Va pot ajuta cu ceva?