Aveti nevoie de gazon artificial?

GSF General Sport Field colaboreaza cu mai multi producatori de gazon din Uiunea Europeana, fiind unul dintre lideri de piata in proiectariea si amenajarea suprafetelor destinate activitatilor sportive, minifotbal, tenis, atletism, amenajarea parcurilor de copii precum si a sistemelor de acoperire cu baloane presostatice.

Oferim cea mai buna calitate a materialelor, la preturi de producator. Totodata, in situatia in care nu doriti instalarea gazonului artificial, oferim consultanta gratuita la inceputul oricarui proiect realizat.

Completeaza formularul si revenim cu o oferta de pret!

Gazon fotbal

Gazonul sintetic pentru fotbal vine cu mai multe avantaje in detrimentul celui natural: nu trebuie udat, nu se toceste si nu se desprind brazde, este rezistent la temperaturi scazute si este practicabil indiferent de conditiile meteorologice.

Gazon multisport

Suprafetele cu gazon sintetic multisport ofera o solutie rentabila pentru scoli, colegii si alte facilitati ce necesita o gama larga de utilizari si activitati sportive. Multisport este solutia perfecta pentru locatiile ce necesita compromisuri in cea ce priveste dimensiunile zonelor de joc precum si performanta suprafetei de joc.

Gazon gradina

Gazonul artificial pentru gradina este alegerea familiilor pentru o multitudine de motive si beneficii dar mai ales pentru a beneficia de un gazon perfect tot anul. Indiferent de vreme sau gradul de utilizare, gazonul sintetic ramane o solutie durabila perfecta pentru copii, caini si pisici.

Gazon alergare

Constructia unei piste de alergat cu o suprafata elastica poate aduce mai multe beneficii in favoarea clientilor si a utlizatorulilor. Costurile mici de intretinere si instalare o recomand impreuna cu alte caracteristici.

Gazon tenis

Cel mai important detaliu la un teren de tenis este suprafata lui. De aceea, noi venim in ajutorul dumneavoastra cu o oferta diversa de suprafete si preturi care sa avantajeze jocul de tenis.

Gazon locuri de joaca

Locurile de joaca cu gazon artificial favorizeaza joaca fara intreruperile cauzate de vremea rea si noroiul care apare in cazul folosirii gazonului natural. Folosirea intensa si frecventa reprezinta atuul unul loc de joaca modern dotal cu gazon sintetic.

Avantaje gazon artificial sintetic

De ce ai alege să îţi complici investiţia in terenul tau de sport cu foarte multe aspecte dificile ce ţin de montajul şi întreţinerea gazonului natural, când ai la dispoziţie o alternativă accesibilă şi funcţională ce prezintă multiple avantaje?


resitenta sporita

Rezistenta sporita

Cel mai mare avantaj al gazonului sintetic artificial este rezistenta acestuia la agentii climatici ceea ce inseamna costuri reduse de intretinere. Si nu ne referim doar la rezistenta la ploi sau grindina, ci si la faptul ca, datorita filtrelor UV incorporate in firul sintetic, gazonul artificial este mereu verde

cloudy

Posibilitatea de a folosi suprafata in orice anotimp

Substratul gazonului artificial este alcatuit dintr-un material permeabil si are un sistem de drenaj care impiedica formarea de balti pe teren. Astfel, terenul poate fi folosit si imediat dupa o furtuna.

low price

Costuri de intretinere reduse

Gazonul artificial este o alternativă economică oferind aspectul și senzația unui gazon natural fără toate cheltuielile de întreținere care sunt generate de acesta din urma. Datorită progreselor de astăzi, gazonul sintetic arată ca cel natural fara prea mari diferente.

football symbol with ball and wrenches with leaves

Pretabil atat amatori, cat si pentru profesionisti

Indiferent de activitatea practicată pe terenul acoperit cu gazon artificial (fie că este fotbal, volei, rugby, baseball etc), acesta este proiectat să reziste șocurilor, loviturilor, având și proprietăți excelente anti-aderente.

sport

Conditii bune de joc

Gazonul artificial are toate calitatile dorite pentru a concura cu cel natural. Acesta este fabricat in asa fel incat sa indeplineasca toate cerintele tehnice ale jocurilor sportive si sa imite atat aspectul cat si calitatile de joc ale gazonului natural.

football

Velocitate redusa datorita nisipului

In cazul gazonului artificial, viteza mingii este mai redusa datorita nisipului care absoarbe din energia acesteia. Pentru jucători, ritmul perceput al unei suprafețe este afectat atât de vitez mingii, cât și de înălțimea sariturii acesteia

premium quality

Aspect impecabil al terenului de joc

In cazul terenului de sport cu gazon natural este nevoie de efort pentru a menține un aspect frumos și îngrijit. Prin comparatie, terenul de sport cu gazon artificial arata impecabil in orice conditii, chiar si dupa o ploaie puternica.

injury

Reduce riscul de accidentari

Terenul de sport amenajat cu gazon artificial sintetic, datorita capacitatii de amortizare mult mai bune decat in cazul gazonului natural, protejeaza pielea si incheieturile in cazul caderii jucatorilor. In felul acesta evitam accidentele nedorite care se pot petrece pe orice spatiul de joc

Hai sa ne cunoastem mai bine

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul amenajării terenurilor sportive, General Sport Field este partenerul tău de încredere în dezvoltarea unui proiect remarcabil.

De-a lungul anilor ne-am perfecționat tehnica de lucru și ne-am modernizat echipamentele pentru a oferi calitate și eficiență. Nu am omis nici caracterul ecologic al materiilor prime, mereu recomandând partenerilor variante prietenoase cu mediul.

EXPERIENTA95%
PROFESIONALISM100%
SERIOZITATE100%
Instalare gazon artificial
Contacteaza-ne
1
Aveti nevoie de ajutor?
Buna ziua!
Sunt specialist in gazon sintetic! Va pot ajuta cu ceva?