Servicii general sport field

Realizare teren multisport – Baza Sportiva Pomarla-Botosani

Denumire proiect:

Amenajare teren multisport cu gazon artificial

Locatie: Botosani

Tip gazon: monofilament

În calitate de parte integrantă a echipei General Sport Field, ne face o deosebită plăcere să prezentăm proiectul nostru deosebit de amenajare a terenului multisport cu gazon sintetic la Baza Sportivă Pomârla-Botoșani. Acest proiect reflectă dedicarea și expertiza noastră în crearea de spații sportive de înaltă calitate, adaptate nevoilor comunității.

Scopul acestui proiect a fost de a furniza comunității locale un spațiu sportiv multifuncțional, ideal pentru o varietate de activități, de la fotbal și baschet, până la volei și alte sporturi. Ne-am propus să oferim nu doar un teren de joc, ci și un centru de întâlnire pentru comunitate, un loc unde sportivii, indiferent de vârstă sau nivel de pregătire, să se poată antrena și concura în cele mai bune condiții.

Realizare teren multisport - Baza Sportiva Pomarla-Botosani

Calitatea fiind una dintre valorile noastre fundamentale, am ales un gazon sintetic de ultimă generație pentru suprafața terenului. Acesta asigură o suprafață de joc uniformă și sigură, rezistentă la uzură și la diferite condiții meteorologice, reducând astfel riscul de accidentări. Terenul este echipat cu un sistem de iluminat modern pentru utilizare nocturnă și tribune pentru spectatori, facilitând desfășurarea evenimentelor și competițiilor sportive.

Implementarea proiectului a fost un proces complex, care a implicat atenție meticuloasă la fiecare etapă. De la pregătirea terenului, instalarea drenajului și până la montarea gazonului sintetic, fiecare pas a fost executat cu precizie și grijă, asigurându-ne că rezultatul final corespunde standardelor noastre înalte de calitate și siguranță.

Impactul acestui proiect asupra comunității din Pomârla-Botoșani a fost imens. Terenul nostru multisport nu doar că încurajează un stil de viață activ și sănătos, dar sprijină și dezvoltarea talentelor sportive locale, consolidând spiritul de echipă și coeziunea comunitară. Devenind un punct central pentru activități sportive și evenimente, terenul este acum un simbol al mândriei și angajamentului nostru față de sport și comunitate.

Suntem mândri să fim parte din acest proiect ambițios, care demonstrează angajamentul nostru față de promovarea sportului și oferirea celor mai bune condiții pentru dezvoltarea și bucuria sportivilor și a comunității. La General Sport Field, ne dedicăm continuu să aducem valoare și calitate în fiecare proiect pe care îl întreprindem.

Galerie imagini

Apasa pe imagine pentru a deschide galeria la dimensiune mare


Avantaje gazon artificial sintetic

De ce ai alege să îţi complici investiţia in terenul tau de sport cu foarte multe aspecte dificile ce ţin de montajul şi întreţinerea gazonului natural, când ai la dispoziţie o alternativă accesibilă şi funcţională ce prezintă multiple avantaje?


resitenta sporita

Rezistenta sporita

Cel mai mare avantaj al gazonului sintetic artificial este rezistenta acestuia la agentii climatici ceea ce inseamna costuri reduse de intretinere. Si nu ne referim doar la rezistenta la ploi sau grindina, ci si la faptul ca, datorita filtrelor UV incorporate in firul sintetic, gazonul artificial este mereu verde

cloudy

Posibilitatea de a folosi suprafata in orice anotimp

Substratul gazonului artificial este alcatuit dintr-un material permeabil si are un sistem de drenaj care impiedica formarea de balti pe teren. Astfel, terenul poate fi folosit si imediat dupa o furtuna.

low price

Costuri de intretinere reduse

Gazonul artificial este o alternativă economică oferind aspectul și senzația unui gazon natural fără toate cheltuielile de întreținere care sunt generate de acesta din urma. Datorită progreselor de astăzi, gazonul sintetic arată ca cel natural fara prea mari diferente.

football symbol with ball and wrenches with leaves

Pretabil atat amatori, cat si pentru profesionisti

Indiferent de activitatea practicată pe terenul acoperit cu gazon artificial (fie că este fotbal, volei, rugby, baseball etc), acesta este proiectat să reziste șocurilor, loviturilor, având și proprietăți excelente anti-aderente.

sport

Conditii bune de joc

Gazonul artificial are toate calitatile dorite pentru a concura cu cel natural. Acesta este fabricat in asa fel incat sa indeplineasca toate cerintele tehnice ale jocurilor sportive si sa imite atat aspectul cat si calitatile de joc ale gazonului natural.

football

Velocitate redusa datorita nisipului

In cazul gazonului artificial, viteza mingii este mai redusa datorita nisipului care absoarbe din energia acesteia. Pentru jucători, ritmul perceput al unei suprafețe este afectat atât de vitez mingii, cât și de înălțimea sariturii acesteia

premium quality

Aspect impecabil al terenului de joc

In cazul terenului de sport cu gazon natural este nevoie de efort pentru a menține un aspect frumos și îngrijit. Prin comparatie, terenul de sport cu gazon artificial arata impecabil in orice conditii, chiar si dupa o ploaie puternica.

injury

Reduce riscul de accidentari

Terenul de sport amenajat cu gazon artificial sintetic, datorita capacitatii de amortizare mult mai bune decat in cazul gazonului natural, protejeaza pielea si incheieturile in cazul caderii jucatorilor. In felul acesta evitam accidentele nedorite care se pot petrece pe orice spatiul de joc

Contacteaza-ne
1
Aveti nevoie de ajutor?
Buna ziua!
Sunt specialist in gazon sintetic! Va pot ajuta cu ceva?