AMENAJARI TERENURI SPORT

CU GAZON ARTIFICIAL

Oferim servicii complete!

Proiectare, instalare, mentenanță teren de sport cu gazon artificial sintetic.

În lumea sportului modern, alegerea unui gazon artificial de calitate pentru amenajarea terenurilor sportive este esențială pentru a asigura condiții optime de joc și durabilitate. Specializați în proiectarea, instalarea și întreținerea terenurilor de sport, echipa noastră oferă soluții complete pentru orice tip de spațiu sportiv. Utilizăm tehnologie de ultimă oră și materiale inovatoare pentru a crea suprafețe de joc sigure, rezistente și estetic plăcute. Serviciile noastre cuprind de la proiectarea detaliată a terenului până la instalarea profesională și întreținerea regulată, asigurând astfel performanță și longevitate.

SERVICIILE NOASTRE

Specializați în amenajarea stadioanelor, bazelor sportive, terenurilor sportive și private, ne angajăm să respectăm cele mai înalte standarde de calitate. Gazonul artificial pe care îl utilizăm în realizarea terenurilor de fotbal sau multisport este atent selecționat de la furnizori de top, recunoscuți pentru calitatea și fiabilitatea lor în domeniu. Acest angajament asigură o durabilitate și performanță excepțională a suprafețelor de joc, oferind utilizatorilor o experiență sportivă de neuitat.

În ceea ce privește amenajarile de terenuri de tenis, pe langa faptul ca putem amenaja si livra terenuri de tenis in interior si exterior "la cheie" - proiectare, amenajare si mentenanta, am adus pe piata romaneasca un produs revolutionar respectiv realizam imbunatatirea suprafetei de joc prin aplicarea unui produs foarte apreciat la nivel mondial - straturi de vopseluri acrilice CourtSol. Sistemele create respectă cerințele de ordin tehnic și cele privitoare la calitatea jocului, fiind în același timp rezistente. De asemenea, jocul de poate desfășura indiferent de condițiile vremii. Aceste sisteme sunt realizate la standardele internaționale în materie de sport și protecția mediului.

Plasele de protecție se folosesc, în general, pentru împrejmuire (plasa gard), protecţie, acoperire ori separare terenuri sportive.

PROIECTARE

TEREN SPORT

Echipa noastră de experți creează proiecte 3D detaliate pentru terenuri sportive, oferind viziuni clare și complete. Aceste proiecte sunt concepute pentru a ilustra precis aspectul final al terenului, ajutându-vă să vizualizați și să planificați eficient spațiul sportiv dorit.

INSTALARE

GAZON ARTIFICIAL

Oferim servicii de instalare a gazonului artificial pentru o gamă variată de spații sportive, incluzând terenuri de fotbal, tenis, multisport, terenuri acoperite și săli de sport. Asigurăm soluții adaptate pentru fiecare tip de spațiu destinat activităților sportive.

MENTENANTA

GAZON ARTIFICIAL

Echipa noastră expertă oferă servicii de întreținere de top pentru gazonul artificial, indiferent dacă a fost instalat de noi sau de alți furnizori. Ne dedicăm menținerii calității superioare a terenurilor sportive, asigurând o performanță și estetică durabile

AMENAJARE TEREN SINTETIC

Modul nostru de lucru


Construirea unui teren de sport cu gazon artificial implică respectarea cerințelor impuse de autoritățile competente. Fiecare proiect este realizat cu produse de calitate și echipamente de ultimă generație.

Investim o mare parte a resursei noastre de personal în dezvoltarea produselor, unde pe lângă eficiență și calitate punem accent și pe caracterul ecologic al componentelor utilizate.

Prin calitate înțelegem cerințele clienților noștri referitoare la fiabilitate, flexibilitate și competență. Toate lucrările noastre sunt executate la standarde europene.

MATERIALE DE

CALITATE

STANDARDE

EUROPENE

CLIENTI

SATISFACUTI

Realizarile noastre

Suntem mereu în prima linie a tehnologiei și a celor mai recente tendințe în materie de amenajari terenuri de sport cu gazon artificial si alte facilități sportive. Experții noștri au o înțelegere profundă a nevoilor tuturor tipurilor de sport, garantându-vă că serviciile noastre se vor potrivi cerințelor dumneavoastră specifice.

0

Peste 15 ani

de experienta

0

Peste 500 terenuri

de sport finalizate

0

Peste 450 de

clienti multumiti

0

Feedback

pozitiv

DEZINSTALARE GAZON ARTIFICIAL

General Sport Field: Dezinstalăm Gazonul Artificial, Păstrăm Planeta Curată

Într-o eră în care sustenabilitatea și protecția mediului sunt de o importanță crucială, serviciul nostru de dezinstalare a gazonului artificial joacă un rol esențial.

Specializați în demontarea ecologică a gazonului sintetic, ne angajăm să minimizăm impactul asupra mediului.

Procesul nostru de dezinstalare este atent planificat și executat cu precizie, asigurându-ne că fiecare pas respectă cele mai înalte standarde ecologice. Gazonul artificial este îndepărtat cu grijă, evitându-se deteriorarea substratului sau a structurii existente. După dezinstalare, materialul este transportat în mod responsabil pentru reciclare sau reutilizare, reducând astfel deșeurile și contribuind la un mediu mai curat. Serviciul nostru nu doar eliberează spațiul, dar asigură și că impactul asupra mediului este minimizat, oferind clienților noștri o soluție ecologică și conștientă pentru dezinstalarea gazonului artificial.

Dezinstalarea gazonului artificial cu ajutorul mașinii RenoMatic RM1502 reprezintă o metodă ecologică și eficientă, ce aduce o schimbare semnificativă în industria gazonului artificial. Această tehnică inovatoare este nu doar prietenoasă cu mediul, dar și economică, reducând semnificativ costurile asociate cu demontarea vechilor suprafețe sintetice.

Utilizând RenoMatic RM1502, procesul de dezinstalare devine mult mai simplu și mai rapid. Mașina este proiectată pentru a îndepărta cu precizie și eficiență materialele de umplutură cum ar fi nisipul, granulele de cauciuc sau alte materiale organice din gazonul artificial. Prin înlăturarea acestor componente, se facilitează reciclarea și reutilizarea gazonului, contribuind astfel la un ciclu de viață mai sustenabil al produselor.

Vreti mai multe detalii?


Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul amenajării terenurilor sportive, General Sport Field este partenerul tău de încredere în dezvoltarea unui proiect remarcabil. De-a lungul anilor ne-am perfecționat tehnica de lucru și ne-am modernizat echipamentele pentru a oferi calitate și eficiență. Nu am omis nici caracterul ecologic al materiilor prime, mereu recomandând partenerilor variante prietenoase cu mediul.

Suntem aici ca sa te ajutam!

+407 40 273 552
office@mentenanta-gazon.ro
Strada Levantica nr. 69, Sector 3,
764051, Bucuresti, Romania
Str. Aprodul Purice, nr. 5D
Dorohoi, jud. Botoșani, Romania

AMENAJARE TERENURI GAZON SINTETIC

Specializați în amenajarea terenurilor sportive, utilizăm tehnologii avansate pentru instalarea de gazon sintetic de înaltă calitate. Procesul nostru include pregătirea meticuloasă a bazei, asigurând nivelarea și drenajul eficient. Fiecare fir de gazon sintetic, rezistent la uzură și intemperii, imită perfect ierburile naturale. Instalarea precisă, cu echipamente moderne, garantează alinierea impecabilă și durabilitatea suprafeței. Oferim o garanție de instalare, subliniind angajamentul nostru pentru calitate și performanță, asigurând astfel terenuri sportive estetic plăcute, funcționale și de lungă durată.

GAZON ARTIFICIAL

MULTISPORT

Oferim servicii profesionale de amenajare a terenurilor multisport, atât interioare cât și exterioare, combinând sporturi precum fotbal, tenis, volei și baschet. Utilizăm gazon artificial sintetic de înaltă calitate, asigurând o suprafață de joc durabilă și estetică. Abordarea noastră personalizată adaptează fiecare proiect la cerințele specifice ale clienților, oferind soluții optimizate pentru performanță și siguranță. Echipa noastră expertă garantează o instalare precisă și eficientă, transformând viziunea dumneavoastră într-o realitate funcțională și atractivă.

GAZON ARTIFICIAL

TEREN DE FOTBAL

Oferim servicii profesionale de amenajare a terenurilor de fotbal cu gazon artificial sintetic, adecvat atât pentru spații interioare, cât și exterioare. Avem o gamă variată de opțiuni de gazon, inclusiv tipul fibrilat și monofilament, fabricat din polietilenă de înaltă calitate, pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărui proiect. Echipa noastră de experți vă va ghida în alegerea celei mai bune soluții, luând în considerare factori precum durabilitatea, aspectul estetic și întreținerea. Ne asigurăm că fiecare teren de fotbal pe care îl amenajăm oferă o experiență de joc optimă.

GAZON ARTIFICIAL

TEREN DE TENIS

Ne specializăm în proiectarea, instalarea și întreținerea terenurilor de tenis cu gazon artificial. Această soluție oferă o suprafață de joc de înaltă calitate și o durată de viață extinsă a terenului. Gazonul nostru sintetic asigură condiții excelente de joc, este utilizabil imediat după ploaie și menține un aspect verde constant. Echipa noastră dedicată asigură o instalare profesională și un serviciu de întreținere eficient, garantând astfel o experiență sportivă optimă și un teren estetic atrăgător

De ce sa ne alegi?

Prin calitate intelegem cerinta clientilor nostri referitoare la fiabilitate, flexibilate si competenta pe care se pot baza cu siguranta.

PROFESIONALISM

Va oferim consultanta gratuita si suport logistic pentru realizarea proiectului la cele mai inalte standarde de calitate.

CALITATE

Corespundem tuturor cerintelor, respectand toate normele si detaliile din punct de vedere sportiv si functional.

FIABILITATE

Pentru realizarea oricarui teren de sport va oferim toata gama profesionala de materiale si instalatii sportive.

FLEXIBILITATE

Va punem la dispozitie tot ce este necesar pentru ca proiectul dumneavoastra sa se finalizeze si sa corespunda cerintelor.

Proiecte amenajare teren de sport gazon artificial


Amenajare teren multisport cu gazon artificial Craiova
Amenajare teren multisport cu gazon artificial Craiova
Amenajare teren de fotbal cu gazon artificial Frankfurt
Amenajare teren de fotbal cu gazon artificial Frankfurt
Amenajare teren tenis CourtSol
Amenajare teren tenis CourtSol Constanta
Contacteaza-ne
1
Aveti nevoie de ajutor?
Buna ziua!
Sunt specialist in gazon sintetic! Va pot ajuta cu ceva?