Servicii general sport field

Amenajare teren multisport cu gazon artificial Bacau

Denumire proiect:

Amenajare teren multisport cu gazon artificial

Locatie: Bacau

Tip gazon: gazon artificial multisport

Inainte de a enumera etapele realizarii unui teren cu gazon artificial, iata cateva dintre avantajele majore ale acestui tip de pardoseala.

  • Gazonul sintetic are avantaje ce nu pot fi egalate de gazonul natural. Pe langa faptul ca un teren cu gazon artificial poate fi folosit intregul an, indiferent de anotimp, costurile de intretinere, in comparatie cu cel natural, sunt minime.
Amenajare teren multisport cu gazon artificial Bacau
  • Daca amenajati un teren multisport cu gazon artificial veti fi scutiti de irigarea si intretinerea speciala a suprafetei de joc. In plus, gazonul sintetic poate acoperi cu succes terenuri de fotbal, tenis, sau multisport -in situatia in care doriti sa dati o alta destinatie terenului dumneavoastra.
  • In plus, terenurile multisport amenajate cu acest tip de pardoseala pot fi acoperite, astfel ca jucatorii vor putea sa isi desfasoare activitatile in orice anotimp, chiar si in anotimpul rece.
  • Materialele din care se fabrica firele de gazon artificial sunt rezistente la temperaturi extreme si se comporta foarte bine sub actiunea razelor UV. Pe piata exista o varietate de sisteme in vederea amenajarii unui teren multisport cu gazon sintetic, noi folosim doar materiale agrementate si certificate de catre FIFA.

Galerie imagini

Apasa pe imagine pentru a deschide galeria la dimensiune mare


Avantaje gazon artificial sintetic

De ce ai alege să îţi complici investiţia in terenul tau de sport cu foarte multe aspecte dificile ce ţin de montajul şi întreţinerea gazonului natural, când ai la dispoziţie o alternativă accesibilă şi funcţională ce prezintă multiple avantaje?


resitenta sporita

Rezistenta sporita

Cel mai mare avantaj al gazonului sintetic artificial este rezistenta acestuia la agentii climatici ceea ce inseamna costuri reduse de intretinere. Si nu ne referim doar la rezistenta la ploi sau grindina, ci si la faptul ca, datorita filtrelor UV incorporate in firul sintetic, gazonul artificial este mereu verde

cloudy

Posibilitatea de a folosi suprafata in orice anotimp

Substratul gazonului artificial este alcatuit dintr-un material permeabil si are un sistem de drenaj care impiedica formarea de balti pe teren. Astfel, terenul poate fi folosit si imediat dupa o furtuna.

low price

Costuri de intretinere reduse

Gazonul artificial este o alternativă economică oferind aspectul și senzația unui gazon natural fără toate cheltuielile de întreținere care sunt generate de acesta din urma. Datorită progreselor de astăzi, gazonul sintetic arată ca cel natural fara prea mari diferente.

football symbol with ball and wrenches with leaves

Pretabil atat amatori, cat si pentru profesionisti

Indiferent de activitatea practicată pe terenul acoperit cu gazon artificial (fie că este fotbal, volei, rugby, baseball etc), acesta este proiectat să reziste șocurilor, loviturilor, având și proprietăți excelente anti-aderente.

sport

Conditii bune de joc

Gazonul artificial are toate calitatile dorite pentru a concura cu cel natural. Acesta este fabricat in asa fel incat sa indeplineasca toate cerintele tehnice ale jocurilor sportive si sa imite atat aspectul cat si calitatile de joc ale gazonului natural.

football

Velocitate redusa datorita nisipului

In cazul gazonului artificial, viteza mingii este mai redusa datorita nisipului care absoarbe din energia acesteia. Pentru jucători, ritmul perceput al unei suprafețe este afectat atât de vitez mingii, cât și de înălțimea sariturii acesteia

premium quality

Aspect impecabil al terenului de joc

In cazul terenului de sport cu gazon natural este nevoie de efort pentru a menține un aspect frumos și îngrijit. Prin comparatie, terenul de sport cu gazon artificial arata impecabil in orice conditii, chiar si dupa o ploaie puternica.

injury

Reduce riscul de accidentari

Terenul de sport amenajat cu gazon artificial sintetic, datorita capacitatii de amortizare mult mai bune decat in cazul gazonului natural, protejeaza pielea si incheieturile in cazul caderii jucatorilor. In felul acesta evitam accidentele nedorite care se pot petrece pe orice spatiul de joc

Contacteaza-ne
1
Aveti nevoie de ajutor?
Buna ziua!
Sunt specialist in gazon sintetic! Va pot ajuta cu ceva?